| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam i pozdrawiam serdecznie Organizatorów i Sponsorów II Wielkiego Konkursu. Nie było lekko… (tym większa satysfakcja )Teraz już Wam Wszystkim dobrze życzę, ale były takie chwile, w trakcie wyszukiwania odpowiedzi na pytania, kiedy miałam ochotę pokazać osobie układającej je, gdzie raki zimują… Zwłaszcza kiedy spędziłam 40 minut (!) oglądając Katherine Heihl u Lettermana, cofając co chwila i wsłuchując się w każde słowo… zanim się kapnęłam, że (*^%#@&^) ta pani mogła wystąpić w show więcej niż jeden raz. No! Kalendarz też nie od razu znalazłam… Teraz, kiedy jest już po wszystkim, mogę powiedzieć: WARTO BYŁO!!! E-dymek, sponsor „przypadłej” mi nagrody, spisał się na medal i przesyłka z dwoma zestawami Cigito, dziesięcioma kartomizerami i ładowarką, już w środę rano ucieszyła moje oczy. Od razu powiem, iż nie mam zbyt dużego rozeznania w asortymencie e-papierosowym, jako, że od początku e-palenia upodobałam sobie DSE901 i wiernie przy nim trwam. Ku mojej radości wszystkie części Cigito są kompatybilne z powyższym oraz z KR808D. Zestawy są mądrze, kompaktowo zapakowane, e-papieros ma słuszne rozmiary (spory, ale wygodny), wygląda elegancko, lekko się ciągnie i daje potężne chmury. Mimo usilnych prób nie udało mi się spowodować odcięcia, nawet kiedy ciągnęłam raz za razem (płuca już nie te ) Od rana próbuję też wyładować baterię i nic z tego, więc nie mogę powiedzieć jak długo trzyma, ale powiem, że długo. No i niezaprzeczalnie najważniejsza sprawa - e-papieros Cigito ma cudną, przeczerwoną diodę ![]() Bardzo dziękuję Ekipie E-Palarni za zorganizowanie Konkursu. ![]() Mikołaj przyszedł wcześniej w tym roku ![]() P.S. Jeśli podobny temat juz istnieje, proszę o pozamiatanie. Nie tylko płuca na starość już nie te... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Hihi ![]() Przy chwili czasu napisz słów kilka o tym Cigito w Instrumentarium->901/808d-> Testy. E-dymek na pewno się ucieszy ![]() A co do konkursu - nie mogło być lekko, inaczej sponsorzy by zbankrutowali ![]() Cieszymy się, że podobał Ci się konkurs - to tylko pogłębia naszą motywację do robienia następnych! ![]() Jak to się mówi: cała przyjemność po naszej stronie ![]() Mamy nadzieję, że zostaniesz z nami jeszcze dłuuugo na forum i będziesz aktywnym użytkownikiem, wszak <tajemnica> Ci się to na pewno opłaci! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Chciałbym podziękowąć Panu Łukaszowi za nagrodę . Jeszcze nie dotarła , ale na pewno lada chwila dojdzie ![]() Poza tym chce powiedzieć , że Pan Łukasz ufundował dodatkową nagrodę w postaci stałego rabatu 30% - jestem w szoku wielkim i bardzo dziękuję ![]() ![]() Do administracji : bardzo fajny konkursik , dzięki za niego . Trzeba było trochę pogłówkować przy niektórych pytaniach, ale o to chodzi - przynajmniej dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy- pozdrawiam całą ekipę e-palarni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja też chciałbym podziękować panu Łukaszowi za nagrodę (już dotarła) i za rabat 30% na wszystko, Pozdrawiam!
__________________ E-palacz od 29 czerwca 2009 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dziś dotarła nagroda od casablancacig.pl razem z dodatkowym rabatem 30% dziękuje ps. gdzie znajdę wszystkie pytania i odpowiedzi z konkursu? |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Ja załatwię pytania, Kszywho odpowiedzi, a Ty stawiasz. Może być? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Do mnie też dotarł „wypasiony” zestaw od casablancacig.pl (dodatkowo rabat 30%) - serdecznie dziękuję. E-paierosek świetny –teraz już wiem, dlaczego wszędzie go chwalą. Żadnej szmaty, wycieków i innych niepożądanych efektów. Pozostaje sama przyjemność |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Przewróciłeś się na nartach że niema kto cię postawić do pionu ? ,ale może być stawiam kolejkę ale po kropelce. ps.ciekaw jestem tylko gdzie popełniłem błąd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Tez się pochwalę Otrzymałem przepyszny liquid Camel Casablanca i 30% rabacik. Miło.Dzięki organizatorom konkursu i sponsorom
__________________ Mild Pure, M401, M201, Joye510, F-16, N901, eGo 650, 1000 mAh, XPower, Tanking eGo-T |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |