| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Chciałem bardzo podziękować za nagrodę pocieszenia jaka została mi przyznana w konkursie mikołajkowym! Przesyłka dotarła w błyskawicznym tempie! Najlepsze jest to,że mogłem z nią się podzielić z Małżonką!W zestawie Colinss Age znalazły się dwie baterie i kartomizery zarówno z zerową zawartością nikotyny jaki i 6mg.Ten z 0 dałem Żonie,która już dość dawno zaprzestała palenia le widząc jak pykam e-petka również zapragnęła tej elitarnej przyjemności ![]() Wielkie dzięki ode mnie i mojej wspaniałej Żony Katarzyny! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Serdeczne podziękowania dla organizatorów konkursu,oraz dla sponsora czyli f-my Colinss.Otrzymałem Mega zestaw Penowy+wszystko co jest potrzebne na dobry początek.Rewelacja ![]() ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hehe.Przepraszam,nawet się nie pochwaliłem do końca ![]() A więc tak: 2 baterie ładowareczka+kabelek zasilający 2 atomizery(standardowo 1) Papierośnica(bardzo fajna sprawa) 15 sztuk kartridży(5 sztuk Mix "Low Power" 6mg;5 sztuk Cherry "Medium Power" 11mg,5 sztuk Mix "No Power" 0mg ![]() Liquid 15ml Cherry "Medium Power" 11mg Instrukcja obsługi Breloczek do kluczy+żetonik z logo Colinssa na wózek sklepowy Karty gwarancyjne(baterie 6 miesięcy,atomizery 3 miesiące), Wszystko ślicznie opakowane w ładny kartonik.Przyznaję,że cieszyłem się jak dziecko z nowej zabawki.Jak rozpakowałem,to poczułem się jakbym właśnie zaczynał swoją przygodę z e-paleniem od nowa Sprzęt naprawdę bardzo solidnie wykonany,i tutaj napiszę,że zasługuje na miano linii "Premium",jak to właśnie firmuje Colinss.Wszystko jest tak wykonane,że naprawdę nie ma się do czego przyczepić.Atomizerki jak na razie bardzo dobrze oddają smaczek,oraz ładnie dymią.Nie robią może zadymy,ale to nie o to tutaj chodzi.Fajny sprzęcik do wieczornego pykania przy herbatce,albo czymś mocniejszym.Jak dla mnie,jest to doskonała odskocznia od potężnych chmur dymu.Mam Pena i pykam go sobie dla przyjemności.Jeszcze raz bardzo dziękuje,a zarazem bardzo polecam. Oto i "On": ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |