| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wkońcu dzisiaj przyszedł do mnie listonosz ze ślicznym kartonikiem od e-dymka, z tego też powodu chciałbym serdecznie podziękować załodze forum oraz sponsorowi e-dymkowi za nagrodę ![]() Dostałem nowiusieńki i przecudowny zestaw ECIS N901, w którego skład wchodziły: - 2 baterie - 2 atomki - ładowarki - 5 wkładów - i instrukcja obsługi ![]() Podniecony szybko otworzyłem paczkę, wyjąłem opakowanie z e-p, otworzyłem je i ujrzałem pięknego e-papieroska. Niewiedząc z czym się je atomki, szybko dopytałem o pierwsze uruchomienie i puściłem wielką chmurkę. Fantastycznie oddaje smak, dobrze chmurzy, lekko się pali... cud miód ![]() Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję! ![]() Wspomogliście biednego studenta, którego nie stać było na zakup czegoś nowego i tak fajnego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Cieszymy się razem z tobą Powodzenia William.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A ja chciałbym podziękować... Administracji! Chłopaki jesteście super! Naprawdę rewelacyjny konkurs Wam się udał Judge, Poli, Quasimodo - jesteście super! Rewelka! Oby takich więcej!! I obyście zawsze trwali na swoich miejscach...!//Quasimodo: dziękujemy ![]() Oraz chciałbym z całych sił podziękować sponsorom, za to, że im się chciało, że mieli gest, i że jak zawsze w takich sytuacjach stanęli na wysokości zadania i pokazali, do kogo należy rynek w Polsce! Oby tak dalej!!! ![]() Chciałbym też podziękować Wam drodzy użytkownicy. Bez Was zarówno forum, jak i konkursy nie miałyby sensu. Dziękuję, że jesteście z nami i chcecie być! Oby tak dalej! ![]() To ja się pochwalę co ja dostałem:
![]() ![]() Jeszcze raz dzięki za wszystko! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Niechaj służy jak najlepiej:-) GRATULACJE!!!!
__________________ e-papierosy: Cigito Smart, Cigito 2Go, Ecis 510, ECIS N901, DSE901N, RN4072N Liquidy Boge, Liquidy FARSEE, Aromaty i bazy Kartomizery i Clearomizery do: Cigito Smart, Cigito 2GO, eGo, Volish, Kamikadze, ECIS 510, Colinss Age, Colinss Easy, gwint 510, VGO, BFREE, Trendy, KR808D Liquinator z podwójną grzałką na gwint 510, eGo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
![]() Gratulacje i niech długo i pięknie Ci służy i chmurzy. Dziękuję także sponsorom i administracji forum za super konkursy. Pozdrowienia dla Wszystkich. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
GRATULUJE !! Niech Ci służy długo i jak najlepiej ![]() Ja jeszcze czekam na swoja wygrana ![]() a przyznam szczerze ze chcialam zdobyc 2-gie miejsce ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |