| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1749 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ponieważ zabawa jeszcze trwa to ja pozwolę sobie zakombinować z nazwą podaną już wcześniej: Nazwa przedstawionego moda to : Omega (bez tego przedrostka "The"). Jak się bawić to się bawić |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No tak macie rację to jest Omega 510. A już tak poza konkursem dla zabawy, czy ktoś wie co to jest za mod ? Ostatnio edytowane przez judge ; 23-07-2010 o 19:16 Powód: post pod postem :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ta zabawka ma 11 wersji kolorystycznych |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a ja myślałem że was zaskoczę Oj Ja naiwny |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
poli123 ma ostatnio hopla na punkcie modów po ostatniej prezentacji wojana hehe ![]() ------ dodane o 19:59 --- wcześniejszy post dodany o 19:58 ----- Odpowiedź: OmeGa www.electronic-cigz.com/omegakit37v.html Wygrał (I Szybki Konkurs)wapno jako pierwszy podał prawidłową nazwę. Gratulujemy zwycięzcy! Dziękujemy za zabawę ![]() ps. Już niedługo następna odsłona Szybkiego Konkursu nie przegapcie go |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
to zmienia postac rzeczy żaden mod nie jest mu obcy ![]() Ja również się dołączam do gratulacji zwycięzcy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Gratuluję zwycięzcy Dobre okoA tak na poważnie, fajnie by było gdybyśmy mieli takie swoje e-savuke |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() A już się szykowałem na wojnę:Angielski.edu.pl :: Gramatyka angielska : THE-kto ma rację Nooo z godzinę zajęło szukanie...ale z pomocą ...(tak nieśmiało w kwestii smaczku; da się zmienić ?) OOOO DZIĘKI CI !!!OOOO ORGANIZATORZY I SĘDZIOWIE DZIĘKI WAM!!! I już niech będzie z nami wszystkimi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, e-palarnia, ego, electronic, forum, konkurs, liquid, mięta, model, pierwszy, szybki konkurs |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/konkursy/1835-i-szybki-konkurs.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Angielski.edu.pl :: Gramatyka angielska : THE-kto ma rację | This thread | Refback | 23-07-2010 15:47 | |