| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1600 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam,wreeszcie jakaś choinka.Pozostałe ,z całym szacunkiem dla posiadaczy ,to jakieś plastikowe miotełki.Jak można na święta, nie czuć zapachu choinki (i nie odkurzać ciągle spadających igieł hihihi).Pozdrawiam.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
No a ja wole moja plastikowa miotełkę i zal mi tych drzewek które rosną 10 lat, po to by ktoś się nią pocieszył przez święta w salonie ,po czym i tak wyląduje na śmieciach. A Świąteczny zapach pozostawiam moim wypiekom ![]() //Thaniell : A Ja nieśmiało chciałbym przypomnieć,że tutaj zgłaszamy prace konkursowe,a nie prowadzimy dyskusji o choinkach dotyczy wszystkich trzech postów. Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 02-01-2011 o 11:32 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam,żeby nie było ,że offtop. Choinki nigdzie nie zgłaszam. Utak3r,to właśnie twoją choinkę chwalę .Menusia,drzewko ulega w 100% biodegradacji , plastik jakieś 100-200 lat? Wszystkim,wszystkiego najlepszego w 2011. Pozdrawiam. ------ dodane o 19:30 --- wcześniejszy post dodany o 19:27 ----- Buu,a linka z choinką ,mi wywaliło. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Przedłużyliśmy konkurs do jutra, więc przed kolędą, możecie zrobić zdjęcia i je wstawić, zanim zakończycie żywot swoich drzewek! |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam zamieszczam swoją śliczną hoineczke ![]() ![]() ZGŁOSZENIE KONKURSOWE: Ostatnio edytowane przez michal_max ; 03-01-2011 o 16:01 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Cholender, aparat mi się nie naładował, i nie mogę zrobić zdjęcia. Mam nadzieję, że trochę mi się podładuje i uda mi się cyknąć fotkę. Sam ubierałem choinkę, to i się pochwalić bym chciał ![]() down: mam nadzieję, że dam radę, bo boję się że to coś z akumulatorem się stało bo ładował się już cały wczorajszy dzień. edit2: po godzinie ładowania znów nici, coś z ładowarką jest, wsadziłem papierek żeby lepszy styk był i niby daje odznaki życia Wszystko na przekór, to chyba znak że mojej choiny ma tu nie być :PDo modów: nie kasujcie posta, wrzucę tu później choinę ![]() i edit poraz ostatni, już z choinką ![]() przy okazji załapała się również szopka mojej produkcji ![]() zgłoszenie konkursowe: ![]() // judge: poprawienie linku do zdjęcia i jeszcze pozakonkursowo: ![]() Ostatnio edytowane przez William ; 03-01-2011 o 18:52 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
do 20.00 jeszcze daleko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zamykamy przyjmowanie zgłoszeń, za chwilę w wątku ogłoszeniowym pojawi się formularz do głosowania.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |