| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1223 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem bardzo mi się podoba, gratuluję.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
To i ja zgłoszę fotkę prezentu, jaki dostałem od córki. Ma to związek z 'Nową Świecką Tradycją' - którą wprowadziłem w swoim otoczeniu po przejściu na 'Jasną Stronę Chmury', mianowicie przy wszystkich nadarzających się 'okazjach prezentowych' (dotychczas - mikołaj i walentynki, a dojdą: imieniny, urodziny, dzień ojca, dzień chłopaka, światowy dzień bobra ) wybawiam obdarowujących mnie z kłopotu i stresu związanego z doborem podarka - delikatnie sugerując np. 'drogi' liquid, czy jakieś szpargały do epsa! Zadowolenie i korzyści obopólne! ![]() Zgłoszenie konkursowe: ![]() // judge: zgłoszenie przyjęte
__________________ z pozdrowieniami - Pedro del Smrodes Analogos Finito Terras Manual el Petto Ostatnio edytowane przez judge ; 24-02-2011 o 06:53 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
el Petto jeśli to ma być zgłoszenie do konkursu, to musi być poprzedzone formułą zgłoszenie konkursowe |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
![]() ![]() ps.Teraz lepiej?
__________________ z pozdrowieniami - Pedro del Smrodes Analogos Finito Terras Manual el Petto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, ze swojej strony pragnę tylko przypomnieć, iż konkurs trwa do jutra tj.25.02.2011 do godziny 20.00, więc zachęcamy do wzięcia udziału.Piszcie, wrzucajcie fotki, wspaniałe nagrody czekają |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jutro o 20.00 zaczynamy głosowanie. Powodzenia |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |