| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1223 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Serce ściska w Walenciska ? Weź e-petka, wsadź do pyska ! ![]() zgłoszenie konkursowe Ostatnio edytowane przez eser ; 15-02-2011 o 08:59 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Eser to zgłoszenie konkursowe ? jeżeli tak dodaj zgłoszenie konkursowe do postu dobre hehe
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Znów Walentynki,nic do roboty... Może na forum popiszę głupoty... Ktoś inny leci,kupuje kwiatka... Ja sprawdzam stronki,w promocji batka !!! Ktoś skradł buziaka,rumieniec wykwitł... A ja właśnie King-a zamawiam liquid... I weź tu chłopie ,znajdź walentynkę... Kiedy promocja ,znów ,za godzinkę ... Idzie sobota,na podryw ochota... A ch.. z podrywem ,idę na spota ... ![]() zgłoszenie konkursowe //judge : zgłoszenie przyjęte Ostatnio edytowane przez judge ; 17-02-2011 o 10:29 Powód: przyjęcie zgłoszenia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zgłoszenie konkursowe: Kiedyś na Walentynki pisały do mnie dziewczynki, ja im odpisywałem, u stóp świat cały miałem. Potem jakoś przestały i runął światek mój cały. Teraz z wszystkiego dobrego zostało mi tylko eGo ![]() //Thaniell: zgłoszenie zostało przyjęte Pozdrawiam e-palaczki Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 17-02-2011 o 17:52 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Co volisz ? Zgłoszenie konkursowe ![]() //judge: zgłoszenie przyjęte Ostatnio edytowane przez judge ; 18-02-2011 o 21:52 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Zgłoszenie konkursowe: Kochasz palenie, wiesz że to szkodzi Coś kosztem czegoś? Nie o to chodzi Możesz mieć zdrowie i radość z palenia Nie korzystając z żadnego płomienia Wystarczy poczuć e-papierosa moc A już chcesz palić go przez całą noc Więc wbijaj na stronę i złóż zamówienie Od dziś pokochasz to e-palenie Gdy sztywno i stres Cię dopada, wyluzuj! Weź bucha ja mówię to działa i spróbuj! //Thaniell: zgłoszenie zostało przyjęte. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Wczoraj e-Walentynki no i e-spotkanie dziś e-papierosek, luz i tak zostanie. Zgłoszenie konkursowe //Thaniell: zgłoszenie zostało przyjęte. Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 21-02-2011 o 08:46 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 21-02-2011 o 21:09 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzień dobry! Nie wiem czy mogę dołączyć jako tak bardzo nowy użytkownik, ale mimo to spróbuje. Wierszyk wymyślony w weekend przez moją córkę, która zarzekała się, że ona na pewno go tu nie wstawi [cytuję "Taaa... Już prędzej Ty go wstawisz niż ja..."] Tak więc wstawiam ![]() Zgłoszenie konkursowe: Codziennie rano, wieczorem i nocą Na widok ego me oczka się złocą Subtelnie ustami oplatam ustniczek Aż chmur zazdrości niebiański czajniczek Smakuje powoli rozkoszy liquidu Krew krąży w mych żyłach z prędkością bolidu Chce więcej i więcej i ciągle mi mało Aż będzie z kartridża się przelewało I dreszczyk na pleckach, gdzie miękka satyna Krągłości wszelakie dziś mi opina A wszystko przez dymek, przez smaczek, przez niego! Świat mi przesłania moje czarne Ego… Uwielbiam te noce pełne namiętności Chce mieć je zawsze i w każdej ilości Dlatego wciąż pragnę całym mym sercem Oplatać palcami, wziąć w swoje ręce w mych myślach stale jest jedno marzenie W nic tak nie wierzę jak w jego spełnienie: Niech każdego dnia, nawet w walentynki Tuli mnie chmurka słodkiej nikotynki //Thaniell: zgłoszenie zostało przyjęte Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 23-02-2011 o 16:35 |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |