| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| MILD Katowice Sprzedawca mild.katowice.pl |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zapraszamy do zadawania pytań oraz wyrażania swoich opinii o naszym sklepie. Chętnie na nie odpowiemy, a Wasze zdanie będzie pomocne dla nas w podwyższaniu jakości usług. Dysponujemy wszelkim asortymentem marki VOLISH i MILD. - informacje na temat dostępnych zestawów i akcesoriów - porady dotyczące ich użytkowania - instrukcje obsługi - materiały prasowe i multimedialne - lokalizację sklepu wszystko to znajdziesz pod adresem strony: epapieros.katowice.pl Pozdrawiam i zapraszam Tomasz
__________________ epapieros.katowice.pl Ostatnio edytowane przez tikos ; 07-08-2010 o 14:25 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam chciałbym polecic ten punkt Milda jako jeden z lepszych w aglomeracji Śląskiej korzystałem już z innych punktów (Chorzów" "Carrefoure" ; Katowice "Silesia" ) obsługa miła ale nie do końca zorientowana w temacie e papierosa (Siemianowice "Biedronka" tu starają się sprzedac towar nic po za tym ) w punkcie Milda " mini ABC " zostałem obsłużony tak jak powinien byc traktowany klient w każdym z punktów sprzedaży jako , że jestem początkującym e palaczem i mimo przeczytanych wątków interesujących mnie z e paleniem nie do końca byłem pewien co do decyzji zakupu e papierosa punkt ten jako jedyny udostępnił mi e papieros do przetestowania w domu a nie na stoisku ( co można stwierdzic po paru zaciągnięciach przy stoisku ?) moim zdaniem jest to punkt warty polecenia |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| epapieros, mild, mini, pomoc, volish |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/mild-katowice/749-witamy-wszystkich-aktualnych-i-przysz-ych-e-palaczy-w-sklepie-w-katowicach.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e papieros katowice silesia - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 20-02-2012 15:00 | |