| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| MILD Katowice Sprzedawca mild.katowice.pl |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
W zasadzie to nie o watkę chodzi, ale o to, żeby nie zalać baterii. Musisz po zakraplaniu go przedmuchać i wytrzeć to co wypłynie, wtedy będzie ok
__________________ epapieros.katowice.pl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
W najbliższym tygodniu powinien się pojawić w sprzedaży Mild Pure wersja BLACK ![]() ![]() Zapraszamy do sklepu w Katowicach
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
witam. Posiadam od jakiegos czasu MILD PURE i mam pewien problem. Po kilku godzinkach używania zamiast smaku liquidu czuje smak palącej się waty lub czegoś takiego. nie wiem czy to tylko u mnie czy może ktoś się już z tym spotkał. a może mam wadliwą partie kartomizerów? proszę o rade co zrobić żeby tego się pozbyć. z góry dzięki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Proponuję robić przerwy w paleniu, aby liquid mógł spłynąć do grzałki, albo dolać liquidu do kartomizera, albo wymienić na następny kartomizer. Pozdrawiam Tomasz
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mild uraczył nas II generacją i pewnie dlatego, że po drodze zapomniał o pierwszej, ta druga niezbyt mu wyszła. Kartomizery jakie są sprzedawane, to w większości przypadków "pustostany" lub ledwie nasączone (choć chodzą słuchy, że trafiają się "normalne") Przedstawiciel Milda ciągle obiecuje, że poprawią ten stan, ale nawet po ostatnich zapewnieniach, że juz jest nowa partia bez wad, niestety nadal się to powtarza. Jeżeli poczułes juz smak palonej szmaty, to możesz go wywalić do kosza, albo wymienić watkę. Na przyszłość musisz pamiętać, żeby kartomizer zalać przed użyciem. Podczas palenia robić przerwy kilkunastominutowe co ~4 sztachy. Ot takie "drobne" niedogodności. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
To prawda z tymi kartomkami... te z kompletu są wysuszone na wiórek. Z tymi kilkunastominutowymi przerwami co 4 sztachy to nieco przesadziłeś Dobrze napełniony kartek działa non stop, wystarczy palić powolutku i spokojnie. Kupiłem ostatnio kartomizerki od Trendy 208 i muszę stwierdzić że są zdecydowanie lepsze... delikatniejsze i tak jakoś dla mnie lepiej się pociąga choć to moje osobiste odczucia. Pozdrawiam
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 401, age, baterie, bfree, boge, colinss, colinss age, druga generacja, e-papieros, ego, electronic, elektroniczny, elektroniczny papieros, epapieros, kartomizer, kartomizery, kop, kr808d, m201, m401, mild, mild pure, model, pierwszy, pure, zakupy, znowu |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |