| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| MILD Katowice Sprzedawca mild.katowice.pl |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W LUTYM 2010 DOSTĘPNY BĘDZIE MILD PURE ![]() Zapraszamy na zakupy
__________________ epapieros.katowice.pl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
i znowu moja ulubiona NOWA i DRUGA GENERACJA za jednym razem w promocji ![]() juz sie nie moge doczekac listy, jakie to innowacyjne ulepszenia wprowadzono do tej nowej generacji dwuczesciowego e-papierosa z kartomizerami drugiej generacji PS jak widac marketingowca maja dobrego ![]() oj wiem - znowu sie czepiam - ale w koncu jestem ciekaw |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Pewnie producent nawiązał współpracę z Filtusem a tak na serio to postaram się dowiedzieć, "w czym rzecz" w najbliższym czasie
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
I co z tym Mildem. Jest już ???
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
chyba jeszcze nie bedzie na dniach ja zamawiam jutro... popykamy zobaczymy ,opiszemy |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
fajnie że już jutro.czekam na opinie tej II generacij.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Z moich informacji wynika, że dostawa jest już w Polsce, pozostały jeszcze kwestie formalno-logistyczne, w tym tygodniu Pury powinny się pojawić na stoiskach i w sklepach (mam taką nadzieję)
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
i co z tym PURE ma juz ktoś go???
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
myśle czy takiego nie kupić do sprawdzenia ze specyfikacji wynika że to klon colinssa agetylko te specyfikacje milda po modelu 401 można różnie traktować ich wiarygodność |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 401, age, baterie, bfree, boge, colinss, colinss age, druga generacja, e-papieros, ego, electronic, elektroniczny, elektroniczny papieros, epapieros, kartomizer, kartomizery, kop, kr808d, m201, m401, mild, mild pure, model, pierwszy, pure, zakupy, znowu |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |