| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam czy użytkował ktoś może sticka joye v3 z atomizerem od dse901 ? chodzi oto czy jest to dobre zestawienie , czy dobrze się pali,jest dużo dymu itd. na chwilę obecną użytkuje sticka z atomizerem joye510 i nie jestem zadowolony strasznie zasysa powietrze efekt palenia mierny wiatr w płucach ![]() chciałbym coś dopasowac do swojego sticka żebym był zadowolony ![]() Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam Thaniell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja nie narzekam na pracę obu przejściówek. Ani na 901, ani na 510. Należy jednak pamiętać, że ich praca jest nieco inna niż z bateriami dedykowanymi. Ciekawe z tym powietrzem jest to, że odnoszę odwrotne wrażenie. W przypadku dse atomizer cały "wpada" w adapter, więc szczelina powietrzna jest dość nisko, co powoduje nieco mniejszy dopływ powietrza i poprawne chmury dymu.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Również palę 901 na V3 i pali się znakomicie. 510 na V3 na początku miała większe "przeciągi" ale z czasem to mija, czy Twój atomek 510 jest nowy ? Jeżeli tak to daj mu więcej czasu na dopasowanie (zasyfienie )
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Taka mała dygresja dodatkowa. Na jednym z filmików na swojej stronie Wojan testował V2 z przejściówkami na 510 i 901. Zasada praktycznie ta sama bo oba sticki niewiele się różnią a zobaczyć możesz jak dymią i jak się sprawują.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dziękuje za wszystkie porady i odpowiedzi, "PXE" tak rzeczywiście mój atomizer 510 jest nowy chyba musi się dotrzec pytanko do "poli123" czy mógłbyś podac mi link do tej strony Wojana ? z góry dziękujęPozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wielkie dzięki "PXE" skorzystałem i jestem trochę mądrzejszy ![]() Pozdrawiam ------ dodane o 18:46 --- wcześniejszy post dodany o 18:44 ----- ktoś się orientuje czy do atomizera joye510 są dostępne kartridże z płaskim ustnikiem bo te półokrągłe mnie irytują. Dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wielkie dzięki widzę że jesteś w temacie,ja jeszcze muszę się dużo dowiedziec. //PXE: Cała ta "tajemna" wiedza jest na naszym forum.Odpowiedz udzielona, pytający zadowolony zamykam temat. Ostatnio edytowane przez PXE ; 24-03-2010 o 19:16 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, 901, adapter, atomek, atomizer, cały, dpv9, dse, dse901, epapierosy, forum, joye, pomoc, stick, stick v3, wkłady |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |