| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mamy kolejnego Stick-a Stick 801![]() Fotka ze strony dystrybutora Czy ktoś już go ma ? //PXE: Temat się trochę "rozjechał" i poszedł w kierunku V3 ![]() Zrobiło się ciekawie więc zostanie, jak dyskusja ucichnie to zrobię porządek.
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel Ostatnio edytowane przez PXE ; 29-03-2010 o 19:31 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na pierwszy rzut oka na zdjęcie Stick 801: - Poprawiony klawisz załączania (nie wygląda na luźny jak w V3), - Poprawiona zatyczka od baterii (nie trzeba używać paznokcia aby odkręcić zatyczkę) ale czy wygodne trzeba by sprawdzić, - Większy dolny pasek sygnalizacyjny ale mniej estetyczny moim zdaniem niż w V3 z "mlecznego" plastiku a nie jak w V3 przeźroczystego, Joye Stick V3 od HG (z logiem Janty:P) Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 24-03-2010 o 21:10 Powód: poprawiony link do zdjecia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
![]() V3 ta zatyczka to porażka, jak idę na spacer to zabieram: V3 i mały śrubokręt ![]() Może ta zatyczka od "V8" będzie pasować do V3 ?
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
wiec nawiazujac do tematu /moze warto jakis watek z tego nowy wydzielic/ przede wszystkim jedna zmiana wazna teraz wszystkie sticki v3 od JOYTECH sa oferowane z akumulatorami o 360mAh wczesniej tylko e-cigar oferowal z 360mAh w HG i w Janty byly 320mAh - teraz sa 360mAh nie wiem czy wszyscy zwrocili uwage ale JOYE STICK V3 - ten co byl sprzedawany w HG jeszcze z bateriami 320mAh mial na przycisku logo JANTY :-) - o tym pisal JUDGE wczesnie i dawal zdjecie nowa partia stickow v3 , ktore sprzedaje fabryka JOYTECH dystrybutorom - nie ma juz znaczka JANTY i baterie sa 360mAh i wyglada to tak ![]() w nowej dostawie, zostal delikatnie rowniez obnizony srodkowy biegun i kombinacja STICK v3 wczesniejsza wersja/z logo JANTY/ + nowa wersja adaptera stick 901 nie dziala odwrotnie nie ma problemow - czyli nowa wersja STICK V3 bez logo JANTY dziala zarowno ze stara jak i z nowa wersja adaptera STICK V3 *sledztwo przeprowadzone podczas lunchowej kawy wraz z JUDGEM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Normalnie "rozmydlacie" mi temat Temat dotyczy Sticka 801.szczuro: to zmienimy temat
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel Ostatnio edytowane przez szczuro ; 26-03-2010 o 12:54 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja mam sticka joye v3 nie mam loga janty a mam baterie 320. stick 801 ma orginalnie atomizer od dse801 pełny zestaw zawiera : - ładowarkę sieciową - ładowarkę usb - 2 baterie akumulatorki 360 mah - 1 atomizer dse 801 - instrukcję - obudowę plastikowo kauczukową - z przyciskiem do manualnego palenia - 5 wkładów nasączonych liquidem Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 26-03-2010 o 17:30 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
A kiedyś testowałem długość działania między 320 a 360 to wychodziło tak samo więc nie wiem czy jest jakaś różnica ale chyba nie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
w moim przypadku jest różnica i to spora przy częstym paleniu na 360mah jest 3 godziny do przodu to chyba sporo.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
uwazasz ze majac wiecej 40mAh mozesz inhalowac 3 godziny dluzej ? czyli ze aku 360mAh starcza Tobie na 27 godzin |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| janty, joyev3, jsv3, stick, stick 801, stick v3 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |