| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No to dotarł ![]() Na razie kilka poglądowych fotek: ![]() By poli1231 at 2011-07-19 ![]() By poli1231 at 2011-07-19 ![]() By poli1231 at 2011-07-19 ![]() By poli1231 at 2011-07-19 ![]() By poli1231 at 2011-07-19 ![]() By poli1231 at 2011-07-19 ![]() By poli1231 at 2011-07-19 ![]() By poli1231 at 2011-07-19 ![]() By poli1231 at 2011-07-19 I tak to pokrótce wygląda. Po odkręceniu górnego wieczka uzyskujemy dostęp do środka atomizera/kartomizera. Ja widać (troszkę) na powyższych fotkach, wyglądem przypomina odwrócony kartomizer sznurkowy ze sznurkami osadzonymi w tulejkach jak w przypadku tanka. Tak ma odbywać się transport w kierunku grzałki. Górna tulejka z oringiem, z otworem na gumowy ustnik w kształcie standardowego driptipa 510. Miejsce to stanowi jedynie zabezpieczenie przed wyciekiem liquidu. Po wyjęciu ustnika (dość miękki) liquid wypłynie be większego problemu. Z tej to przyczyny noszenie zestawu w kieszeni praktycznie nie ma racji bytu. Od strony gwintu wyciek raczej niemożliwy. Jak to pali? No mam nadzieje, że się rozpali, bo jak na pierwsze buchy to nie wygląda to najlepiej. Każdy kolejny jest słabszy, tak, jakby był jakiś problem transportem z liquidem, ale na razie nie chce przesądzać - popalę kilka dni i zobaczymy, co da się tego wycisnąć. Na pytania chętnie odpowiem. Zapraszam do dyskusji. |
| Użytkownicy, którzy podziękowali poli123 za tego posta: | ||
Thaniell (28-07-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Również dostałem ten atomizer, ale nic nie pisałem bo nie ma się czym chwalić.Działa kiepsko tak jak napisałeś, jedyne co zrobiłem dla lepszej chmurki to igłą ruchami okrężnymi udrożniłem kanały, w które są wsadzone knoty.Trochę jest lepiej, ale nie jest to sprzęt dla zawodowców, którzy lubią palić raz za razem. No i jeszcze ważna informacja, knoty siedzą dość ciasno w otworach także palenie na czymś innym jak PG może być bardzo trudne ( problem z transportem liquidu na grzałkę ), bo z żeremi już wychylają głowy znane stworzenia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Niestety. Ja na razie walnąłem zabawkę w kąt . No ale ktoś musi popróbować , by nie naciął się ktoś . Dwa machy ok - trzeci bober . Już nas rynek przyzwyczaił do czegoś innego
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 28-07-2011 o 15:31 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Reasumujac: towar bardzo blisko spokrewniony ze zwierzatkami zamieszkujacymi zeremie i o tego ze sklonnosciami do szybkiego zejscia...![]() Jednym slowem lipa, czy ktos sie moze pochwalic ze to naprawde dziala? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jak zrobię drugie podejście to Ci powiem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
K-FOG podejście nr.2 ![]() Zapewne już wiecie, że nie był bym sobą gdybym nie spróbował coś z tym fantem uczynić, ażeby to ustrojstwo jako tako działało. Poczyniłem pewne kroki, które mam nadzieję doprowadziły do sprowadzenia tego atomizera z zaświatów zresztą oceńcie sami, wszystko jest powiedziane i pokazane na poniższym filmiku. Miłego oglądania ![]() Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 13-10-2011 o 16:13 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| atomizer, dpv9, kartomizer, kog, mod, recenzja |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |