| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witam Wszystkich Serdecznie. Dzisiaj chciałem przedstawić fotografie różnych Modów e-papierosów z całego świata, jak również sprzętu, który się z tym tematem wiąże, niektóre są ciekawe a inne śmieszne, z resztą oceńcie sami, a nóż kogoś natchnie jak ktoś ma jakieś fajne fotki to proszę wrzucać śmiało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więcej w moim albumie ![]() 1 - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach 2 - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach |
| Użytkownicy którzy podziękowali za tego posta (3): | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Oj ciezko bedzie cos orginalnego dodac .Ja tylko wkleje linka: Electronic Cigarette Mods | e-Cig Mod Reviews and Comparison Moi faworyci to: COPPER: ![]() i Szotgun: ![]() Pozdrawiam wszystkich moderow ![]() //Quasimodo: poprawiłem obrazki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
wiem, że zdjęcia się powtórzą ale niech mody będą w jednym miejscu. tak więc ja dorzucę jeszcze nasze Polskie czyli Artkowe turbo skun ![]() oraz cygaro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jak mogliście zapomnieć o kobietach, poniżej ePipa ![]() ![]() ------ dodane o 12:44 --- wcześniejszy post dodany o 12:32 ----- może i dobrze, że nie doszło do transakcji ... mowa o Super T VapeMate ![]() było blisko ... ------ dodane o 12:51 --- wcześniejszy post dodany o 12:44 ----- VapeMate on shockwave ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
i ostatnio bardzo modny, Liquinator Tank ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mark-T Infinity Atomiser Kit , czyli kolejny naprawialny atomizer wzbogacony o mozliwość modyfikacji ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.cloud9vaping.co.uk/WebRoo.../Mark-T_v1.pdf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Jeszcze jedna lista modow. Niektore juz nieaktualne, inne sie powtarzaja, ale mozna znalesc fajne rodzynki :A List of E-Cig Mods - Hawaii Ecig Vaper Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
... i kolejny mod o wymownej nazwie "Empire MOD", dla ciekawskich więcej informacji tutaj Empire MOD Body Sleeves |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| atomizer mod, diy, mod, power mod |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/mody-fabryczne/3879-mody-i-modyfikacje-z-ro-nych-zak-tkow-wiata-galeria-zdjeae-na-ch-odne-wieczory.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| galeria zdjęć rżnych - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 01-12-2011 08:06 | |