| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Newsy Aktualności z Polski i Świata |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
W wydaniu internetowym Rzeczypospolitej ukazał się artykuł Agaty Sabała o e-papierosach i e-paleniu: E-mail, e-book... e-papieros? - Rzeczpospolita |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ciekawe z czyjego konta poszly przelewy sponsorujace ta kampanie medialna z ostatnich dni. Lobbowanie pelna geba.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
"Romantyczny, niebieski dymek, jak w zwykłym papierosie" - no poprostu śmiechu warte! Ja bym go nazwała ordynarnym, szarym dymiskiem (śmierdzącym+trującym). Ponadto e-papieros to narkotyk, bo zawiera nikotynę, a analogi niet gdyż zawieraja nikotynę + smołę + cyjanowodór etc.? To urocze... doprawdy... Poza tym konstrukcja tekstu - najpierw argumenty na plus, potem na minus, ok... a jakieś podsumowanie na koniec? Jakiś bilans? Wracając do slowa "narkotyki", to już jak widać nie tylko heroina, amfetamina, marihuana, ale także nikotyna i co jeszcze? Kofeina? Teina? Witamina B? Panu profesorowi Witoldowi Z. polecam melisę z walerianą. A co do Rzepy to, nie no im już nic nie pomoże. Pozdrawiam, Sprzedawczyni "narkotyków". |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja ujęłabym to tak: 1 zaciągnięcie się z kart. 18mg --> 10 pkt karnych 1 zaciagnięcie się z kart. 11mg --> 8 pkt karnych 1 zaciagnięcie się z kart. 6 mg--> 6 pkt karnych 1 zaciągniecie się z kart. 0 mg--> 3 pkt karne 1 myśl o EP --------------------> 2 ptk karne Każdy kto zebrał powyżej 1,5 punkta jest "e-papierosowym narkomanem" i powinien udać się do mnie na konsultacje |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Moze jestes lepszejsza z matematyki, ile zbiore Twoich punktow spalajac przez 24h: 6 kartomizerow - 0mg 3 katromizery - 24mg 3 kartomizery - 18mg do tego po pare machow co jakis czas w ciagu dnia z moich innych ep
__________________ M401,TR-108x3,Bfree,Joye510,KR808-1,808d i rozne mody. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ci, którzy nie chcą walczyć z nałogiem zasłaniają się matematyką. Istotnie, nie jestem najlepsza z matematyki, choć nie myślałam, że to tak łatwo poznać ![]() Widać jednak na pierwszy rzut oka, że przekroczył Pan, Panie Ubs dopuszczalne 1,5 punkta, więc cóż... należy stawić temu czoła. Pozdrawiam! |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Wystarczy spojrzeć na reklamę niqitin pod artykułem i mamy odpowiedź kto zapłacił za ten artykuł i łatwo moż się domyślić jaki był jego cel .
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-papieros, ego, elektroniczny papieros, kartomizery, nikotyna, papieros, pierwszy, rzeczypospolita |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |