| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Newsy Aktualności z Polski i Świata |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na łamach portalu Kopalnia Wiedzy ukazała się informacja na temat badań Thomasa Eissenberga nad elektronicznymi papierosami: Oszukańcze e-papierosy | KopalniaWiedzy.pl Co ciekawe doszli do wniosków po testach że e-papieros dostarcza tyle samo nikotyny co niezapalony analog. ![]() Źródło wraz z wypowiedzią Thomasa Eissenberga Study reveals a need to evaluate and regulate ?electronic cigarettes? – VCU News Center |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
niby artykul fajny, ale oczywiscie na sam koniec musieli durne rzeczy napisac, rece opadaja pod przykrywka jakiegos profesora - ta gumy i plastry to jest to, e-p nie zbadane, wiec palmy analogi i tak do "posranej" smierci, zawsze jakis cymbal sie znajdzie Ostatnio edytowane przez szczuro ; 18-02-2010 o 11:48 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Jak dla mnie to bomba ,skoro e-fajeczki nie dają nikotyny to mamy dużo zdrowszą alternatywę do analogów i upada argument o przedawkowaniu nikotyny.Ja i tak zostanę przy e-papierosie bo jeśli to tylko placebo to nareszcie udało mi sie wyswobodzić z nałogu :P
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-papieros, e-papierosy, electronic, nikotyna, papieros, papierosy, thomas eissenberg, vcu |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |