| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Newsy Aktualności z Polski i Świata |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Aleksandra Pezda na łamach internetowego wydania Gazety Wyborczej próbuje dociec Co siedzi w e-papierosie? Co siedzi w e-papierosie? Nikt nie wie, wywiad z prof. Piotrem Tutka, Katedra Farmakologii Doświadczalnej i Klinicznej Uniwersytetu Medycznego w Lublinie
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja nie wiem, nawet, co jest w normalnych papierosach. I czy są w ogóle, w jakikolwiek sposób badane. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Gadka dość oklepana, ale za to fajna e-papierośnica na zdjęciu ilustrującym artykuł... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ale gdy zajrzy się do komentarzy, to jakoś znajomo wygląda część nick'ów ich autorów... |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Proszę nie zapomnieć zaznaczyć właściwą opcję w ankiecie |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Bym tez napisal, ale trzeba sie logowac ![]() Tomba, ankieta kliknieta juz wczoraj, gdy bylo tylko pare glosow na Tak ![]() a teraz 73% na 456 oddanych.
__________________ M401,TR-108x3,Bfree,Joye510,KR808-1,808d i rozne mody. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ankieta, elektroniczny papieros, gazeta wyborcza, papierośnica, wywiad |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |