| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Newsy Aktualności z Polski i Świata |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Znalazłem na blogu SCH Czyżby nareszcie zielone światło dla e-palaczy? Stary Chemik bloguje "Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie ze źródeł zbliżonych do kręgów sejmowych, w związku z rosnącym popytem na papierosy elektroniczne i wobec braku szczegółowych regulacji prawnych,i... ....Jest to wysoce prawdopodobne, ponieważ nasze redakcyjne analizy pokazują dobitnie, że użytkownicy e-papierosów stanowią sporą grupę czynnych wyborców, a więc pozyskanie ich przychylności może znacząco zmienić słupki notowań. Czy będziemy pierwszym krajem, w którym e-papieros zostanie umocowany ustawowo? Czas pokaże. Może po raz pierwszy Polska będzie inicjatorem prawa, które zacznie obowiązywać w całej UE?” //Thaniell: poprawiłem nie działający link Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 01-04-2011 o 16:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Uwielbiam niczym nie poparte tezy ;] A ja słyszałem, że w związku z coraz dłuższymi dostawami i blokowaniem e-p na granicy, już niedługo, już wkrótce, wszystko z Chin będzie przyjeżdżało ciężarówką na zasadzie door2door. <- żart taki oczywiście ![]() Jeżeli to co pisze SCH byłoby prawdą - to świetnie! Jednakże, takich zajawek już słyszałem tyyyyyle, i już nie wiem, czy wierzyć blogerom. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Pierwsze słyszę szczerze mówiąc. Jeśli media o tym jeszcze nie trąbią, a one lubią trąbić na wszystkie strony bardzo głośno, tzn., że jeszcze dłuuuuuuga droga do... czegokolwiek dobrego.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| informacje |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |