| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Newsy Aktualności z Polski i Świata |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jesli temat nie tu do przepraszam i prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu a wiec przegladajac allegro napodkalem na taka zagwostek NAJLEPSZY E-PAPIEROS RYSIK POJEMNOŚCIOWY IPHONE 2 (1894322878) - Aukcje internetowe Allegro //Thaniell: temat przeniosłem z http://forum.e-palarnia.com/instrume...ody-fabryczne/
__________________ moj e-papieros: L-Rider Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 29-10-2011 o 07:55 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
hehe dlaczego iPhone aktualnie większość smartphone posiada ekrany pojemnociowe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Bardzo fajne, będzie można równocześnie pisać i inhalować... . Ja popieram osobiście takie integracje, dodałbym jeszcze radio, wskaźnik laserowy, latarkę, pilot od TV i samochodu, paralizator (do samoobrony) oraz alkomat(przed jazdą warto zawsze sprawdzić).
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Fajne , ale jak do tej pory "0" zero kupujacuch, no i to 500 zaciagniec ?!Na baterii z jednego ustnika/wkladu/kardridza?... 50 zlotych za 2 paczki fajek plus rysik i dlugopis?... Ja czekam na komorki z e-petkiem, to bedzie jazda .
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| T-f pogadaj z Artkiem to Ci przerobi skoro już od dawna są skuny na baterie od komórek
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A do tego rysika, to trzeba dokupić smartfon?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hłe hłe hłe reed przeca masz iPhone'a to musisz koniecznie dokupić taki rysik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
![]() No to nie kupuję smartfona |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, dyskusje, e-papieros, newsy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |