| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Newsy Aktualności z Polski i Świata |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
To ze nie umie wapowac, to widac, ciekawy jestem ile dostal? ![]() Ale to nie pierwszy/a celebryt w reklamie e-petka: http://forum.e-palarnia.com/21688-post9.html ![]() A tu jest , ze "trzeba umiec" :Ostatnio edytowane przez T-fantik ; 22-12-2011 o 23:24 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
heh żenada ![]() sądzę że przez ten pokaz wapowania (ten ryjek jak puszcza dyma a dym NIE leci ) wielu potencjalnych zainteresowanych uzna e-petki za szajs |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ostatnio pojechali po tej reklamie, w panoramie Gdańskiej (lokalne TV). Główny przekaz to było to że ta reklama może zachęcać do nałogu tytoniowego, prowadzący zauważył że przecież są także gumy , plastry a e-paieros ma służyć temu samemu. Za chwile przebitka na komentarz jakiegoś lekarza wg. którego nie ma co porównywać plastrów, gum, ponieważ "właściwości rozgrzanych par nikotyny, inhalowanych w trakcie palenia e-papierosów mogą okazać się szkodliwe" Właśnie tak sie wspiera walke z paleniem, nie chce snuć teorii spiskowych, ale wiadomo że palacze statystycznie żyją krócej.. rząd szuka oszczędności na emeryturach..nie..chyba się myle mam nadzieje ![]() A że reklama tragiczna do bólu (anty reklama) to inna sprawa..
__________________ Ostatnio edytowane przez bogdanor ; 08-01-2012 o 08:29 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Tu jest trochę więcej + Panorama, którą niestety trzeba zmordować w całości ![]() Reklama promuje e-palenie - TVP.INFO |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Nie ważne co mówią aby mówili. Prawda?? A co do wielkości chmury to nie każdy chce byc parowozem, najważniejsze aby zaspokoił swój głód nikotynowy.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
niekoniecznie ponieważ jest jeszcze efekt ,,palenia psychologicznego'' czyli ruch ręki, zaciągnięcie się i wreszcie wypuszczenie dymka. jeśli chodziłoby tylko o zaspokojenie głodu nikotynowego to w zupełności starczyłyby tabletki bądź gumy czy też plastry. sorki ale to nie skutkuje, potrafiłam żuć gumę i palić fajkę naraz a odkąd wzięłam się za e-p to analogi poszły w kąt. i niech nikt mi nie mówi że ilość ,,dymu'' nie jest ważna, przypomnijmy sobie chmury z healtha czy 401 (pominąwszy baterie). proponuję więc wkręcić rzeczone atomizery na baterie typu eGo (żeby utrącić argument o grzaniu czy mocy) i dopiero potem wypowiadać się na temat tego jak (nie)ważne jest dymienie dla e-palenia
__________________ |
| Użytkownicy, którzy podziękowali velniukas za tego posta: | ||
CiggerGlog (11-05-2012) | ||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Nie napisałem że nieważne tylko, iż nie każdemu potrzebna chmura jak z komina. Sama napisałaś że gumy i plastry nic nie dają. Oczywiście ten rytuał machania ręką i zaciągania sie jest oczywista zaletą e-papierosów i dziala na psychikę palacza. Pozdrawiam
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, dyskusje, e-palenie, newsy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/newsy/4624-bo-paliae-trzeba-umieae.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Palarnie - linki | This thread | Refback | 25-12-2011 17:01 | |