| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Newsy Aktualności z Polski i Świata |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Nie wiem czy to tu, ale znalazłem właśnie reklamę (???) e fajek. Żenada, obciach i cholera wie co jeszcze, acz laseczki niczego sobie Upadek Lubaszenki? Najbardziej żenująca reklama roku [WIDEO]
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
dla mnie to antyreklama oczywiście pomijając fajki (mówię o modelach co do najnowszych nie należą)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
uojesu.... ktos mu zaleje porzadnie tego kartka.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Brak mi słów... a szkoda, bo sam pomysł promowania e-p przez celebrytę jest fajny. Tylko w takim wykonaniu... Biedny Olaf. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
a mi się podoba ![]() Znalazłem znanego człowieka, na którego tle wyglądam szczupło i młodo
__________________ |
| Użytkownicy, którzy podziękowali scob za tego posta: | ||
judge (22-12-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja poprę Scoba Mi się podobają te reklamy (i to nie ze względu na tło). Są beznadziejnie tępe, i nie wnoszą sobą nic, i to mnie tak urzeka ![]() Ale pewnie dla tego, że uwielbiam "Konia Rafała" (dzięki Scobowi, który pierwszy raz mi owego pokazał )Poziom reklamy i tegoż klipu podobny |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, dyskusje, e-palenie, newsy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/newsy/4624-bo-paliae-trzeba-umieae.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Palarnie - linki | This thread | Refback | 25-12-2011 17:01 | |