| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Newsy Aktualności z Polski i Świata |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na łamach Wirtualnej Polski (link), pojawił się "test" Jarosława Babraja elektronicznego papierosa. Krótki zwięzły artykuł przybliżający czym jest ep. Wydźwięk artykułu jest pozytywny i cieszę się ponieważ potrzeba więcej takich artykułów uświadamiających. Monitorując media internetowe w USA co chwila można zobaczyć takie artykuły. Mam nadzieje że nie będzie to ostatni u nas (za niecałe 2 tyg. drugie posiedzenie komisji patrz Ministerstwo chce zakazać sprzedaży e papierosów) |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Chyba jeden z lepszych artykułów na tym beznadziejnym portalu.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Artykuł obiektywny, piąty tydzień palę volish ego-T i jestem na etapie szukania najbardziej smakujących mi uzupełniaczy, dla mnie poza likwidacją głodu nikotynowego w e-papierosie jest najważniejsza możliwość "dymienia" i zaciągania się. Od momentu uruchomienia tego e-papierosa nie zapaliłem analoga. Paliłem 1,5 do dwóch paczek dziennie. Poprzedni model watkowy nie spełniał moich oczekiwań, może jakaś podpowiedź jaki jeszcze model jest dobry i sprawdzony kupię na zapas wiem że nie są to urządzenia zbyt żywotne.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
z tego co mi wiadomo w KRK mają miejsce takie akcje uświadamiające np w grudniowym bezpłatnym numerze biuletynu biurowego dostarczanego do biurowców jest artykuł propagujący e-palenie autorstwa smooke
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A jest jakas elektroniczna wersja tego biuletynu?
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, e-papieros, e-papierosy, ego, forum, media, ministerstwo, papieros, papierosy, quot, test e-papierosa, wp.pl |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |