| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| nie-pale.eu link: nie-pale.eu |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Od 22 grudnia wprowadzamy do sprzedaży jednorazowe e-papierosy. Ilość zaciągnięć do 300 razy. Idealny na sylwestrową zabawę. jednorazowy4.jpg http://nie-pale.eu/jednorazowy-p-33.html?sort=1a Ostatnio edytowane przez oktany ; 22-12-2011 o 23:34 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
link u góry jest ok ale naprawdę fajnie by było dawać linki do produktu w poście ![]() skąd takie dane? nawet jak dostane całe Shenzen nie uwierzę w 500 zaciągnięć zarówno z baterii jak i kartomizera
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 22-12-2011 o 13:53 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzięki za radę .
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Cena jest OK, ale z tą ilością zaciągnięć, to ................... przesadziliście, delikatnie mówiąc. No chyba, że to zliczone zaciągnięcia się, chińskiego niemowlęcia. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Nie udało mi się policzyć dokładnie zaciągnięć , zgubiłem rachubę przy ponad 200 , w sumie , prawie na okrągło z małymi przerwami , "ćmiłem go ponad 2,5 godziny. Drugi test był "imprezowy" , dobrze ponad 3 godziny ,ale nie byłem w stanie liczyć zaciągnięć ![]() Nie chcę nikomu wmawiać że jest równe 500 , ale moim zdaniem , na jedną imprezę ( przerwy na taniec, jedzenie itp.) powinien wystarczyć. ------ dodane o 18:32 --- wcześniejszy post dodany o 18:25 ----- Właśnie zacząłem nowy test , jak skończę napiszę ile dokładnie zrobiłem zaciągnięć. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No i Vielniukas miała trochę racji , zapakowali mi w opakowania 500 puffs , e-papierosy 300 puffs . W ofercie mają dwa rodzaje. Ujarałem sie strasznie ( Cohiba 24 mg ) , ale dokładnie sprawdziłem. Przepraszam że wprowadziłem Was w błąd. Ten model ma do 300 zaciągnięć. Egzemplarz który testowałem miał dokładnie 298 i padł. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
zatem dziękuję za poświęcenie a jednocześnie za rzetelność bo biorąc pod uwagę opakowanie można by się zasugerować tym co jest napisane
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 23-12-2011 o 11:33 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Z przykrością muszę Was poinformowac , że cały zapas jednorazowych e-papierosów został sprzedany. nastepna dostawa , dopiero w styczniu. Ci którzy kupili , mam nadzieje że są zadowoleni. |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/nie-pale-eu/4622-jednorazowy-e-papieros.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e-papieros jednorazowy gdzie kupić w Krakowie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 12-04-2012 10:37 | |
| jednorazowy elektroniczny papieros - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 07-04-2012 09:58 | |
| Palarnie - linki | This thread | Refback | 25-12-2011 17:13 | |