| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam. Palę e drugi dzień. Spalone trzy analogi zamiast trzydziestu. Do rzeczy. Lubiłem swojego czasu shishe. Zauważyłem duże podbieństwo w zaciąganiu się e i shishą. Stąd pytanie. Czy zwolennicy e popalali shishe? Pozdrawiam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja miałem przyjemność popalania Sziszy(prawdziwej oryginalnej kupionej w Tunezji).Też zauważyłem podobieństwo do e-palenia przy zaciąganiu.Brakowało tylko kopa przy smaku zielonego jabłka.A tak poza tym,to można sobie taką Sziszę popalać bez uczucia przesytu i to mi się w tym najbardziej podoba. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Również paliłem shishę, jest coś podobnego w zaciąganiu ale z jednym wyjątkiem e-paląc moim zdaniem nie zaciągasz się bezpośrednio do płuc jak przy shishy ![]() ps. w poznaniu jest pub gdzie można popalić oryginalną sishe pub nazywa się Nargila
Ostatnio edytowane przez judge ; 30-07-2010 o 22:37 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kszywho ; 30-07-2010 o 22:47 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zarówno e-. jak i shishą można zaciągać się bezpośrednio i pośrednio do płuc. Zależy od opcji palenia.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Swego czasu GreenSmoke mieli wypuścić E-Hookah, potem słuchy chodziły że przymiarzają się do tego RoyalSmoker... To były zapowiedzi na 2009 rok Teraz nie wiadomo kto zapowiada że 1.08.2010 rozpocznie sprzedaż E-Hookah za 59$ ![]() eHookah | Electronic Hookah | The Best eHookah A wracając do zaciągania ja nie potrafię się tak zaciąganąć e-papierosem jak shishą prosto do płuc
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Pomieszałem USA mix 24 mg z MOLA-MIX brzoskwinia w proporcjach jeden do jednego. Super sprawa. Piękne kłęby dymu i super smak. Po prostu shisha z kopem.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mi w tym najbardziej podoba się fantazyjność fajek. Kiedyś zrobię sobie taką kolekcję. Jakiś czas temu przeglądałem oferty kilku sklepów i to co tam zobazyłem po prostu powaliło mnie na kolana ![]() Prawdziwe piękne dzieła sztuki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dość dużo czasu spędziłem popalając sziszę ze znajomymi, jestem posiadaczem jednej pięknej , ale nie w tym rzecz. Jak byłem w Turcji to nakupiłem trochę tytoniów Serbetli. W smaku po prostu genialne, żadnej chemii (sądzę że nakrapiane jakimiś naturalnymi olejkami, bo jak się spróbuje ten płyn to smakuje jak sok, a kupiłem w PL na sprobowanie i ten sam smak był mega mega ochydny) i teraz najlepsze kupowałem duże opakowania po 2,5 YTL czyli ok 5 zł. Gdzie u nas za porządnej klasy tytoń zapłaci się ok 80-90 zł. Przywiozłem tego tyle, że przez rok zostały mi jeszcze 4 pudełka. Dlatego jak ktoś się wybiera do Turcji to polecam przywieźć, tylko trzeba się z Turkami mocno targować. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Pisałem już wcześniej,że miałem przyjemność popalania Shishy,i już jakiś czas "chodzi za mna" chęć zasmakowania liquidu(niekoniecznie nikotynowego),który mógłby przypominać do złudzenia smaczek z tej fajeczki. Wcześniej wapowałem zielone jabłko i bardzo mi smakowało.Szukam więc smaku,jak np.zielone jabłko,lub takiego który w/g Was nadaje się do popołudniowego wapowania bez przerwy.Chciałbym chyba zacząć sięgać rzadziej po nikotynę.Lubię co prawda kopa w płucko(e-palę od 18mg do 24mg),ale wieczorkami chyba chętniej popaliłbym coś beznikotynowego.Macie jakieś propozycje? |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| atomek, ego, electronic, kop, liquidu, mega, mięta, płyn, shisha, smak, wkład |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |