| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Stary Chemik chce przeprowadzić badanie ankietowe. "Ankieta będzie dotyczyć spraw prostych - ile się paliło analogów, jak długo, jak długo się używa e-p, jakie stężenie liquidu, czy zmniejszamy stężenie i tego typu dane typowo statystyczne. To są takie badania wstępne - po prostu obraz społeczności e-palaczy w Polsce w tym momencie - jesień/zima 2010." Czy weźmiecie w nich udział? Ostatnio edytowane przez tomba ; 28-10-2010 o 14:16 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jak najbardziej uwielbiam ankiety |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jasna sprawa ![]() Jestem jak najbardziej za. Wierzę też, że i wyniki poznamy także. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| To samo pytanie już zadałem St.Ch. Odpowiedź brzmiała - Tak.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jestem jak najbardziej za.Podpisuje się pod tym obiema rencami i nogami |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Chętnie wezmę udział w takiej ankiecie. Jestem bardzo ciekawy, jakie będą wyniki.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@Tomba Ja już zapomniałem o tym że kiedykolwiek miało takie coś miejsce A co się tyczy ankiety jestem zdania że dobrze wykorzystana może bardzo pomóc przyszłości e-papierosów w Polsce i nie tylko! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@Tomba masz może więcej informacji o czym dokładnie będzie ta ankieta? Kto będzie miał dostęp do wyników? Kiedy będzie można się spodziewać opracowanych wyników? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wypełnię...
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Ad 2. Wszyscy będą mieli dostęp - będzie opublikowana, ale nie wiem jeszcze dokładnie gdzie. Ad 3. Jeszcze nawet nie ma pytań do ankiety. St. Chemik sonduje, czy warto się zabierać za temat, bo badania, by były wiarygodne muszą być zrobione na "jakieś" populacji. Nie może to być grupa 10 czy 20 osób. Im nas więcej, tym lepiej. Stąd też pytanie - czy ewentualnie weźmiecie udział w takiej ankiecie. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ankieta, badania, ego, liquidu, się |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |