| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
![]() El Cigaro w ogóle jest tajemniczym e-p. Sprzedawany jest tylko w 2 miejscach na świecie. Czy to nie jest zastanawiające? |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
A czy takie cudeńka można jeszcze jakichś sklepach dostać? Chodzi mi głównie o Warszawę i okolice. Bo nie mam czasu czekać na wysyłkę z internetu i wolałabym zobaczyć co kupuję.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Chodzi Ci o El Cigaro? No przecież piszę, że tylko w 2 miejscach to dostaniesz. W Polsce tylko u E-JACK'a <ecis-shop>
__________________ 60/40 MLB & CAMEL by King- The King of Liquid NIE JESTEM TAKI FAJNY, ALE MAM ZASADĘ- NIE PRZENOSZĘ FORUMLIFE NA REALU FASADĘ ![]() Ostatnio edytowane przez Kszywho ; 17-12-2010 o 17:39 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
oj, faktycznie, nie doczytałam. Dziękuję za info i jeszcze raz przepraszam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Z tego co wiem, to baterie Evo są produkowane bodajże w Indiach. Intellicig podaje na swojej stronie, że są produkowane poza Chinami. A informację, że w Indiach, niestety nie pamiętam skąd mam, więc może traktujcie ją z rezerwą.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Chyba wszystko jest produkowane w ChRL
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Panowie i panie, niedługo w ogóle cała światowa produkcja czegokolwiek będzie jedynie w Chinach, Malezji, Indonezji, HongKongu i podobnych.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-papieros, e-papierosy, informacje |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |