| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Buszując w sieci w poszukiwaniu pewnych informacji, natknęłam się na rzuconą mimochodem w dyskusji wzmiankę o tym, że "są już przecież e-papierosy nie pochodzące z Chin". Wydawało mi się, że w dalszym ciągu skazani jesteśmy na jedno źródło, ale może coś się w temacie zmieniło i coś przeoczyłam? Będę wdzięczna za rozwianie wątpliwości, pozdrawiam, Fin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
tekst ze strony producenta : Pragniemy przedstawić naszą ofertę na asortyment firmy Gamucci, nasza firma jest jednym z największych producentów Elektronicznych Papierosów i Cygar. Posiadamy do zaoferowania Państwu formy współpracy, jakich nie posiada żadna inna firma z tej branży, oferujemy bardzo dobre ceny i marże, oraz atrakcyjny program bonusowy pozwalający Państwu na jeszcze lepsze ceny zakupów. Mamy dla Państwa najlepsze produkty na rynku, które z powodzeniem podbiły rynek Unii Europejskiej. Jeżeli stawiacie Państwo na jakość, ekskluzywność i rzeczywiście zdrową alternatywę dla zwykłego palenia tytoniu to na pewno ta oferta jest dla Państwa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ale jako że się reklamują jako Producent,to można przypuszczać że coś w tym jest,gdyż Gamucci jest Wielkiej Brytani.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Thaniellu, nie zgodziłabym się ![]() Przecież Colinss, Mild, Trendy (kolejność przypadkowa) to też producenci, konkretnie polscy producenci, a przecież ich sprzęt pochodzi z chińskiej fabryki. I tak jest z wszystkimi producentami których znam. Ecis np. jest z Wielkiej Brytanii (poprawcie mnie, jeżeli się mylę), ale jego oferta pochodzi od Boge. Producenci zamawiają w chinach brandując swoje produkty. Ale czy pojawiły się jakieś wyjątki od tej reguły? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
no tak ale w takim wypadku powinni się nazywać dystrybutorzy a nie producenci,chyba że się mylę.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Spójrz na podział subforum dostawców. Producenci - mają swój brand. Dostawcy - sprowadzają ofertę danego producenta (np. dpv9 jest dostawcą EM), sprzedawcy - nie spełniają dwóch powyższych warunków, mają w swojej ofercie akcesoria różnych producentów. Chyba tak to wygląda.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
no to Ja się poddaje, na dzień dzisiejszy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Określenie "Producenci" na forum jest moim zdaniem tylko umowne. Na potrzeby forum- by rozróżnić własnobrandowców od dostawców i zwykłych sprzedawców <nie uwłaczając sprzedawcom oczywiście>. Z moich źródeł i stanu wiedzy wynika, iż tylko El Cigaro nie jest produkowane w Chinach. Jeśli się mylę to proszę o sprowadzenie na ziemię i zapodanie na przykład chińskiego sklepu z El Cigaro <może chęć "pociśnięcia" Kszywho'wi i udowodnienia, że się myli, sprawi, że w końcu taki sklep się znajdzie >. Od pół roku wszystkich dookoła pytam i nikt nic nie wie. E Cigaro jest dostępne tylko u E-JACKA i w "epufferze", pod nazwą Cohita E600 <dzięku Judge>
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Hm... jeśli el-cigaro produkowane jest poza Chinami, to musi być produkowane coś jeszcze Bo nie wydaje mi się, żeby ktoś tworzył infrastrukturę dla tego jednego modelu. Btw. na pudełkach od naszych kartków od el-cigaro napisane jest health e-cigarette, czy to by nie wskazywało na to, że jednak pochodzą z Chin? |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-papieros, e-papierosy, informacje |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |