| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
tak mnie dzisiaj natchnęło.. z Totallywicked kupmy sobie hipotetycznie: Tornado Mega USB Charger x 2 = £15.98 Tornado Tank EMPTY TANK 25 szt = £19.99 Tornado Tank Cone Shaped Atomizer - All Colours x 5 szt = £54.95 partner discount 7.5%: - £6.82 postage and package:Eire (Ireland) and Europe = £9.99 (Royal Mail - dostawa do PL zazwyczaj w 2 dni) Total: £94.09 do tego z Janty France : PACK 5 eGo XL BATTERY TAWA BLACK = €41,94 Shipping and Handling Fee :€13,10 (Kurier - dostawa w Europie w 1 dzień) Total: €55,04 zakładamy po 5 kartridży / atomizer, dokładamy 2 szybkie ładowarki USB.. Co daje nam razem w sumie together: 434,67 zł za funty + 216,08 zł za e€ro. Suma: 650,75 zł za .. 2,5 kompletu eGo-TANK na markowych podzespołach, cieszących się od zawsze dobra opinią. Jeśli komuś nie chce się podzielić: 260,- zł / komplet. Owszem, bez kartonika, ale z bateriami od Janty i atomkami z diabełkiem (recenzja już tuż-tuż, w weekend "stuknie" moim atomizerom miesiąc).. Argumentu o gwarancji nie przyjmuję do wiadomości: nigdy niczego nie odesłałem ![]() Wniosek: polscy sprzedawcy DOJĄ NAS/WAS, licząc, że rynek długo jeszcze będzie nasiąkać drogim tankiem.. A wystarczy zrzucić się z zoną/kumplem/kochanką - i można mieć zestawiki z pięknymi, szpanerskimi logo na obudowie, działające lepiej niż wyśmienicie ![]() A na e-ni możecie podejrzeć, jak ślicznie taki zestawik się prezentuje ;-)
__________________ Ostatnio edytowane przez scob ; 10-02-2011 o 01:08 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
A że niby w czym odbiegały od tematu?!!!!! //Thaniell: Panowie jest to dział : ogólnej dyskusji o e-paleniu, scob nawiązywał tutaj do cen akcesoriów e-papierosa na rynkach światowych,więc posty odnoszące się do Whisky itp. chyba nie powinny się tutaj pojawiać, do tego celu służy dział pogawędki Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 11-02-2011 o 07:54 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ceny Tank'ów w Polsce są za wysokie, chociaż ostatnio znacznie spadły na promocjach. A poza tym....: "Ta wiadomość została usunięta przez Thaniell. Powód: wpis dalece odbiegający treścią, od tamatu tutaj poruszanego." No tak, naprawdę posty dalece odbiegały. To scoba wątek, założony w "ogólnej dyskusji o ep" to o kiego grzyba chodzi?????? Cenzura tutaj coraz większa się robi! W PRL była mniejsza cenzura niż tutaj. Boję się dosłownie cokolwiek napisać, bo nie wiem czy jutro ten post nadal tutaj będzie. Proszę poszukać totalnego OT w wątkach i to usuwać, a nie tak jak tutaj- usuwać niewinne wpisy. I wy się dziwicie, że ludzie nie chcą tutaj przychodzić? Każdego namawiam żeby tutaj przychodził, wiele osób jest tutaj z mojego polecenia i co? Wkurzają się na mnie teraz! Nie będę już nikogo namawiał chyba. Pozdrawiam. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Bo krakusów sie za moderatorów nie bierze ![]() Co do tematu to uważam ze cena tanka powinna wymosci 50zł zestaw, ponieważ ten fajek jest do bani ![]() Nie ma to jak fog |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
.. a jak ktolś lubi z ChRL - to są od wczoraj/dziś dostępne również na HG - juz bez blokady wysyłki na Polskę: Joye eGo-T spare parts Heaven Gifts
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No właśnie czekam z niecierpliwością na reckę video Sc ba.Tank już był,srogo się na nim zawiodłem.I szybko nie będzie...Chyba,że cena spadnie do ceny bezwatkowców. Ostatnio edytowane przez juzistnieje ; 10-02-2011 o 20:42 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| cany, ceny, dostawcy, ego-t, fog, informacje, janty, tank, totally wicked |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |