| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
witam,jestem dlugoletnim palaczem palacym srednio 2 paczki dziennie.Wczoraj kupilem e-papieros f-my Colinss model age.Czy to jest dobra firma i jak palic tego papierosa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie tak gwałtownie jak zwykłego papierosa, ale spokojnie i długo (tutaj trzeba dobrać samemu długość zaciągania dla odpowiedniej dawki). Nie można tak zaciągać się Age jak analogiem z prostego powodu (jak zresztą każdego e-papierosa), liquid musi zostać podgrzany a to zajmuje zwykle chwilke. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Nie posiadam akurat tego modelu, ale mam kupę innego sprzętu od Colinssa. Firma ogólnie jest OK. W każdym bądź razie, nie jest to firma krzak. Masz długą gwarancję i z reguły klienci są zadowoleni z obsługi. Sprzęt jest awaryjny, ale to nie jest już tylko wyłączność Colinssa. Po prostu tak jest z e-p. Najczęściej psują go sami użytkownicy. Ja w każdym bądź razie zawdzięczam Colinssowi całkowite rzucenie analogów. Palenia e-p (a właściwie inhalowanie) musisz się nauczyć. Obejrzyj na tym forum prezentacje Wojana. Na pocieszenie - paliłem analogi blisko 27 lat, a już niedługo będę miał pół roku osiągnięć z e-p. Pozdrawiam i życzę powodzenia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Myślę że Colinss Age to dobry wybór Samego mnie kręci by go kupić No może cena troche zniechęca A czemu dobry ??? Katomizer zamiast atomizera a to już poważny powód by go kupić Wyeliminowano najbardziej awaryjną częśc w Colinsach czyli atomizer . Szkoda tylko że w rejonie Katowic trudno znaleźć miejsce gdzie można by go bylo spróbować. Zresztą wiele takich miejsc nie znam Mam stały punk w M1 w Czeladzi. stąd też pozdrawiam miły personel punktu Tak trzymać!!!!
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Zakupilem kabelek USB BFREE i pale na zmiane kartomizery Colinsa Camel i jakis od Ecisa chyba Virgin. Taki zakup zrobilem na probe, pasuje mi to i teraz dopiero bede bral baterie ze wzgledu na cene, Colins nie jest tani ale awaryjny .Ladowarki nie potrzebuje, bo w mojej Trendy naladuje. Pale dzisiaj od 16:00 dosc intensywnie oba kartomizery, wiem ze na kibelku mam powtarzalne machy, czego moge nie miec na baterii. Ale pasuje mi to, nie napilem sie plynu nawet intensywnie ciagnac. Nauczony juz doswiadzczeniem nie przeciagam, 2-3 machy i zmiana kartomizera lub pociagam inna moja ep. Jak na razie kop i smak troche lepszy niz z pena, ale to bede mogl potwierdzic jak zaleje tym samym liquidem pena.
__________________ M401,TR-108x3,Bfree,Joye510,KR808-1,808d i rozne mody. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| age, baterie, bfree, camel, colinss, colinss age, dwuczęściówka, e-papieros, ego, forum, kabelek, kartomizery, kop, model, papieros, smak, trendy, usb, wybór |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/ogolna-dyskusja-o-e-paleniu/375-zapytanie-jak-palic-e-papierosa.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: e-papieros colins | This thread | Refback | 15-08-2010 10:39 | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: liquidy do collinsa age | This thread | Refback | 29-12-2009 02:12 | |