| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam, Niedawno byłem na tych targach w Opolu o których ktoś pisał wcześniej na forum. Co sądzicie o papierosach firmy Gamucci? Słyszeliście coś o tej firmie? elektroniczny papieros Ostatnio edytowane przez Pawelll89 ; 13-12-2009 o 13:09 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No to opowiedz sam coś o tych targach i e-papierosach jakie były tam prezentowane. E-p Gamucci na forum niczym się nie wyróżniają, żadna rewelacja, jak i pod względem ceny, tak i pod względem jakości.
__________________ Niebiański Czajniczek patron e palaczy, niech Jego Moc zawsze będzie z nami.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Na Targach było super były laski itp Moim zdaniem gamucci na tych targach zaprezentowało się bardzo dobrze wszystko to nieźle wyglądało. A co do e-papierosów to zaprezentowali modele wyposażone w elektroniczny przełącznik który przełącza atomizer który był wcześniej magnetyczny co sprawia że są one mniej awaryjne. Byłem patrzeć w colinssie i moim zdaniem nie ma porównania z e-papierosami firmy gamucci.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Zaraz, laski na bok, bo nie o to chyba tu chodzi. Jaki "elektroniczny przełącznik"? Powiesz co to oznacza? Piszesz też 'byłem patrzeć w Colinssie i nie ma porównania' - znaczy że co? Piszesz straszliwie enigmatycznie - podziel się wiedzą.
__________________ blog Starego Chemika |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No to ja słów parę o gamucci, a może o ich jednorazowych cygarach. To jakieś nieporozumienie, które kosztuje majątek. Takie coś może ładnie zniechęcić kogoś do e-p. Może mają coś dobrego, ale ja jeszcze tego nie poznałem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
możesz jakoś bardziej składnie to napisać |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Przełącznik który przełącza atomizer był wcześniej magnetyczny a teraz jest elektroniczny KPW? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Pawelll89 - pisać należy tak, żeby wszyscy zrozumieli - wystarczyło po prostu napisać, że chodzi o baterię akustyczna, ale żadna to innowacyjność - bateria akustyczna w użytkowaniu nie jest jakimś super rozwiązaniem- lubi sama się załaczać. pozdrawiam |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Z tego co napisał Pawelll89 nie wynika tak naprawdę nic - co to znaczy, że jest elektroniczny? Każda bateria w e-p jest wyposażona w sterujący układ elektroniczny. Mnie firma Gamucci do niczego nie przekona po tym, jak przeczytałem na ich stronie Cytat:
__________________ blog Starego Chemika |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
"wyłącznik magnetyczny" - szkoda, że nie wytłumaczyli jak funkcjonuje i dlaczego gorszy. Wszyscy tu ciekawi tego wynalazku. Może lepszy od akumulatora akustycznego lub podciśnieniowego. I pamiętaj raz na jutro, wyłącznik nie przełącza atomizera, tylko podaje na atomizer napięcie, a potem przez atomizer płynie prąd nagrzewający element grzejny, który atomizuje liquid tworząc obłok podobny do pary. Tylko nie pary wodnej. O, coś takiego |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| akustyczna, atomizer, bateria, e-papieros, ego, electronic, elektroniczny, elektroniczny papieros, forum, gamucci, liquid, modele, nicotine, papieros, skład |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/ogolna-dyskusja-o-e-paleniu/431-e-papieros-gamucci.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| gamucci opinie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 17-01-2012 11:24 | |
| e-papierosy gamucci - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 21-12-2011 22:28 | |
| gamucci - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 24-10-2011 19:25 | |