| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam ! Ja paliłem koło paczki dziennie Marlboro. Od pewnego czasu przymierzałem się do zakupu e-papierosa i wreszcie się zdecydowałem. 19 grudnia 2011 rok to wyjątkowa data kiedy dostałem swój pierwszy (i jak do tej pory jedyny) e-papieros Dillinger gT v2. Przed dokonaniem wyboru trochę czytałem na forum o różnych modelach ale jako nowy e-palacz nie mający doświadczenia wybrałem ten model na prostotę obsługi ![]() Jestem zadowolony bo daje porządny dymek, jest prosty w obsłudze (wystarczy zalać kartomizer liquidem używając strzykawki). Używam liquidu o smaku Marlboro ale przy następnym zakupie skusze się na Tabacco. Muszę się przyznać że pierwsze 2 dni e-palenia były dość dziwne w odczuciach ale po kilku dniach już się przyzwyczaiłem i jestem zadowolony, że nie ciągnie mnie do analogów. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 208, 510, aromat, baterie, camel, cygara, e-palarnia, ego, forum, janty, janty ego, joye, joye 510, kartomizery, liquid, liquidu, mini, moce, model, nicotine, nikotyna, papierosy, problem, trendy, trendy 208, wybór, zestaw |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |