| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jest to temat aby kazdy mogl sie wypowiedziec co go w kurza w naszym malym hobby. zaczne Awaryjnosc sprzetu. wiele rzeczy jest bardzo awaryjnych i czesto zerorazowych
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
to ja pierwsza oczywiście niekwestionowany lider czyli health - szkoda czasu na jakiekolwiek uzasadnienia po użyciu dwu sztuk dla mnie smokymizery poszły w zapomnienie (dwie sztuki wytrzymały łącznie ok 3 godzin - wynik zaiste imponujący) fatalne napełnianie (koreczek to nieporozumienie) kiepskie odpowietrzenie (bobry jak ta lala) lały jak z kranu i to było prawdopodobną przyczyną zgonu baterii (zwarcie)
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 29-10-2011 o 21:37 |
| Użytkownicy, którzy podziękowali velniukas za tego posta: | ||
wykonywalny (15-04-2012) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
to ja nastepny nie rownosc produkcji. Co widac na przykladzie poprzedniego posta dla mnie smokymizer byl jednym z lepszych kartkow. fakt koreczek zly i nie dobry ale zero bobra
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
co do powtarzalności i utrzymania jakości produktu najlepszym przyładem może być ''stara DSE 901'' na początku roku chyba w lutym zakupiłam taki zestaw jako dodatkowy e-p muszę przyznać był super jedną batkę mam do tej pory i działa bardzo dobrze, druga spadła i przestała działać (mea culpa). jednak każda następna była już tylko gorsza, skończyło się na tym, że ta najstarsza działa a 3 nowsze już od dawna spoczywają na wysypisku śmieci w baryczy. wniosek stąd taki, że nawet jak powstanie dobry model to im dalej w las (produkcję) tym bardziej traci właściwości i powoli staje się bublem
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
mnie wkurza jeszcze to ze healta mozna kupic w KAZDEJ cenie ale o dobrego sprzeta trudno w malych miastach. ze swiadomoscia epalaczy jest trudno,chyba ze jest ktos w malym miescie kto sie tym interesuje
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A mnie wkurza w e-paleniu, że mnie ono nie wkurza |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mnie jedynie , ale to wiadomo i Ameryki nie odkryje, awaryjność sprzętu.. reszta OK. I ceny, oraz ograniczona dostępność.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jacenty i nie masz żadnych ''ale'' typu bobry w nowych kartkach, padające baterie, grzebanie w nowych zestawach żeby było ok? to nie jest temat żeby komuś dokopać, chodzi o to żeby zebrać wszelkie niedogodności e-palenia w jednym miejscu i być może dziwnym trafem ktoś odpowie jak coś poprawić. ponadto powinien być temat który pokazuje że e-palenie to nie tylko świetna i modna zabawa ale też i frustrujące sytuacje kiedy np kupujesz zestaw i coś w nim nie działa, odsyłasz reklamację bogu ducha winnemu sprzedawcy, który odsyła nowy sprzęt a on znowu jest ''sprawny inaczej''. po kilku wymianach jest już ok ale straciłeś dużo czasu i kasy na przesyłki reklamacyjne
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
i tu zgadzam sie z Vel sam juz odsylalem lub nie na reklamke do sprzedawcy. Prawda jest taka jak kupuje ma dzialac a w epaleniu nie jest zawsze tak. u mnie sytuacja wyglada tak ze jak cos komus przedstawie musi dzialac wiec jak ja kupilem i polecilem podpisuje sie pod tym.
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, dyskusje, e-palarnia, e-palenie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |