| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Tyle, że takie kompendium w sieci jest już na digicig.pl - moim zdaniem idealne. Myślę, że warto byłoby wspólnie tę stronę rozwijać. Moja książka z założenia ma być przede wszystkim dla ludzi, którzy raczej nie szukają w sieci. Zakładam, że zainteresują się nią dystrybutorzy posiadający sklepy stacjonarne. Odpadnie im wtedy tłumaczenie każdemu wszystkiego. W tym momencie sam jestem koordynatorem tego wszystkiego - począwszy od pisania, poprzez koordynację zdjęć i grafiki a skończywszy na druku i rozpoznaniu rynku. Dlatego też o wersji e-bookowej pomyślę za jakiś czas. Teraz chciałbym przede wszystkim wydrukować pierwszy rzut, potem muszę chociaż kilka dni odpocząć, bo ostatnio pracuję (oczywiście nie tylko nad tym projektem) po 18-19 h/dobę.
__________________ blog Starego Chemika |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
E-palacze będą wdzięczni. Zwłaszcza, że ta angielska wersja też pustkami świeci.A na poważnie - to jest proszę państwa za przeproszeniem kupa roboty z takim kompendium. Nie wymagajcie od Chemika, żeby to tak po prostu oddał. Niech się dystrybutorzy zrzucą, płacą autorowi honorarium raz na kwartał, to wtedy można za darmo do sieci wrzucić. A każdego, kto chce za darmo dzielić się swoimi tekstami o e-paleniu zapraszam do przesyłania tekstów na Digicig. Przyjmiemy każdy sensowny tekst, który nie powiela informacji, jakie na Digicig już są. Zapewniamy redakcję i korektę. A kto nie chce na Digicig, to blogi na E-palarni są do dyspozycji każdego użytkownika. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dla początkujących, e-palenie, e-papieros, ego, papieros, pierwszy, poradnik |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |