| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
A mógłbyś to rozwinąć ? załatwić coś, to znaczy co ? i kto by to miał załatwić ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@ sas: jeszcze jedno ile kosztują kartki w volishu? ja przecież cały czas twierdzę że to tylko kwestia ceny i całe to Wasze tworzenie standardów sprowadzić należy do stwierdzenia: tego już tu nie kupię bo badziewie idę tam gdzie jest droższe ale lepsze bujajcie się z tym chłamem. chcesz tanio to miej pretensje tylko do siebie. takie jest prawo rynku koniec kropka i finito
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Vel a zagwaratujesz mi ze to drozej to nie jest to samo gowno co wszedzie. raczej jestem przekonany ze to jest to samo. Czyli nie wazne gdzie kupie, za ILE KUPIE bo KUPIE JEDEN WIELKI CHLAM. nie ma standrdow nie ma dobrych rzeczy. wszedzie jest to samo
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Nie chce mi sie już ciągnąć tej telenoweli bo to sie zrobiło nudne ja wiem swoje i przy tym zostanę i nikt mnie nie przekona to na tyle co chciałem powiedzieć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Spoko sas, jest tylko jeden problem, którego chyba nie wziąłeś pod uwagę Nasi dostawcy np. e-dym, Peleon, DPV9 itd. to są firmy, które działają stacjonarnie w jednym małym punkcie, a przy okazji prowadzą sprzedaż internetową. To nie są duże firmy wbrew pozorom. Zaś Volish, którego wymieniłeś to dość spora firma, która ma wiele stoisk rozsianych po Polsce i również sprzedaż internetową, a co za tym idzie mają większą siłę przebicia. W myśl zasady, że duży może więcej ![]() Cytat:
Co prawda ja nie jestem vel ale chętnie odpowiem na to co napisałeś. Napiszę na swoim przykładzie, bo tak będzie uczciwie. Kupiłem atomizer, co prawda kosztował 160zł, ale..... mam go od lipca, czyli prawie pół roku. Nie zepsuł się, bo w nim się nie ma co zepsuć ( pomijam skrajne przypadki ) to raz. Dwa, jego utrzymanie przez cały ten okres kosztowało mnie 40zł ( kilometr sznurka i 2 kilometry kanthal ). Obsługa jest prostsza niż konstrukcja cepa, praktycznie zerowe koszty utrzymania, praktycznie nie do zabicia. Ale to są produkty robione przez hobbystów, miłośników e-palenia, dlatego to wszystko musi grać i działać, w produkcję wsadzają serce i to nie jest masówka Dlatego z całą stanowczością mogę napisać, że droższe nie dość, że jest lepsze to w końcowym rozrachunku jest tańsze, niżeli tanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
I tu sie mylisz proszę wejdz na strone joyetechnology i poszukaj jakie firmy sa głównymi dystrybutorami na Polskę sa 3 polskie sklepy z jednego najwięcej kupujemy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a drugi ma najwiekszy odsetek zepsutego sprzetu z tego co da sie wywnioskowac na forum. po drugie czemu ja wchodzac do sklepu odrazu jestem skazany na syf. ze niby co ja powinienem siedziec na 150 forach i szukac po nich modow i wtedy bede mial ok sprzet i tylko w takim przypadku. a dlaczego nie moge dostac takiego fajnego sprzeciku w sklepie. to wlasnie jest chore
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zapomnialem (przez przewapowanie Vanilia ) dopisac w moim wywodzie o monopolu zoltego producenta. Dopuki popyt bedzie - zolty czlowiek shit produkowal bedzie .A standardem dla niego tylko wymiar kontenera... Ale chinskie pedzelki do malowania zawsze sie dobrze sprzedawaly i nikt nie nazekal, dziwne .
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikt nikomu nie każe skakać po forach w poszukiwaniu sprzętu, wszystko można kupić w sklepie proszę : A2 Update-Kits - Bulli-Smoker GmbHsas masz rację, ale nic z tego nie wynika. Tutaj jest na przykład przedstawiciel Joytech w Polsce JOYETECH Polska, oficjalny przedstawiciel SHENZEN JOYE TECHNOLOGY Co., Ltd. u którego zaopatrują się sprzedawcy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
moze i znalazlesc sklep tylko ze ja nie szprecham z zadnym z tych jezykow. wiec i tak nic z tego nie rozumiem. ot i sobie nakupowalem to se kupilem
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, e-palarnia, e-palenie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/ogolna-dyskusja-o-e-paleniu/4610-potrzeba-standardow.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Palarnie - linki | This thread | Refback | 25-12-2011 17:27 | |