| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
panowie bez podniety wszak nie od dziś wiadomo że wyniki badań zależą od tego kto je finansuje
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Uważamy że , ktoś ..eh.."sfinansował" wypowiedź w radiu tego pana ? Ja sądzę że palnął co palnął i poszedł do domu. Nie czuje tu "teorii spiskowej", raczej...w jakim filmie to było ..? "gdyby głupota umiała fruwać..." ?
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Nie pierwszy to raz, kiedy poważni znawcy tematu robia ludziom wode z muzgu .Potem nie ma sie co dziwic opiniom i kometarzom kiedy ludziska na ulicy zobaczą nas z e-fajeczkami. Choc, czasami czlek, jak ciekawa malpeczka zawsze sie przemoc moze i nie da wiary powaznym fachowcom i jednak zapyta czy poprosi o wyjasienie tematu .Same zas audycje i artykuly pozostawiam bez komentarza, szkoda klawiatury .Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
no to mleko sie rozlalo teraz tylko komentarze. powiem tak o tym kiedys pisalem i teraz nie mam zamiaru strzepic sobie jezyka. wyglada to jak wyglada komentarzy w sieci malo kto przeczyta. Prawda jest taka ze w eter poszlo i juz wiadomo jaki epapieros jest zly
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie wiem Del, czy masz racje , według mnie rozmowa z tym lekarzem była nieprzekonywująca, a co do audycji w tym Radiu, podejrzewam że rozmówca był z..łapanki , pierwszy lepszy lekarz jaki sie trafił autorom... Że już nie wspomne o komentarzach ,pod, Jeśli się opierać na nich , to mamy , link do zachęcenia raczej , do e-palenia.
__________________ Ostatnio edytowane przez bogdanor ; 20-02-2012 o 21:09 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
wiem ze jest tam link na temat NTZ bo sam go tam wrzucilem. ale w eter poszlo to co mialo pujsc i koniec teraz czekac na efekty
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Rozważań ciąg dalszy c.d. a propos wczorajszej audycji w PR1 Stary Chemik bloguje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |