| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
moze troche jak humor, moze troche jako nie dowierzanie, ale nic wklejam http://dl.dropbox.com/u/18014140/e-p...im%20radiu.ogg Co Wy na to drodzy przezucamy sie na NTZ??
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Z humorem, to to nuwiele ma wspolnego. Ja bym to nazwal perfidnym szwidlem robionym przez zaklamanych debili wespol z radiowymi matolami. reed - TapaiPhonicznie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Co Ty mowisz przecierz to co w radio i w TV to prawda i wogule liquidy to produkt tytoniowy przeca i wogule NTZ jest the best i tak dalej
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No tak, zapomnialem, ze stadp plastrow naklejone na doope potrafia zdzialac cuda (czytaj : słaczke) A epapierosy sa niezbadane i szkodliwsze od analogow, i w ogole ... ![]() reed - TapaiPhonicznie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jak dla mnie porażka, za takie coś powinni stawiać pod murem i strzelać bez ostrzeżenia.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Szlag mnie nornalnie trafia. reed - TapaiPhonicznie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a tam przesadzacie ja sie dowiedzialem ciekawych rzeczy. na przyklad ze nikotyna potrafii zwiekszyc swoje stezenie. ze liquid jest protduktem tytoniowym i jeszcze pare innych rzeczy ![]() a propo stezenia mam baze ktora stoi mi ze 3 miechy moze juz jest 100
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Jestem zbyt drastyczny to prawda ale jak słyszę takie bzdury, to krew się we mnie gotuje. Audycje za nasze pieniądze kto kreuje takich radiowych kretynów ? a najgorsze w tym wszystkim jest to, że ludzie w to wierzą ![]() edytka : SCH na gorąco http://starychemik.wordpress.com/201...arz-na-goraco/ A tu sobie możecie pierdyknąć komentarzyk, do super audycji http://www.polskieradio.pl/7/163/Art...ch-Porach-Roku Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 20-02-2012 o 17:11 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Argumentacja lekarza cały czas obraca sie wokół nikotyny, ze może jej być więcej niż w normalnym papierosie. A przecież wiadomo od dawna ze to nie ona (nikotyna) jest najgorszym składnikiem papierosa, a wrecz jest na szarym końcu jesli idzie o szkodliwość całej plejady związków zawartych w palonych liściach tyt. i bibułce...Ale o tym ani słowa. Facet podnieca sie kontrolowanymi sposobami podawania nikotyny w innych formach, tak jakby w e-papierosie nie było to możliwe..(są przecież nawet "zerówki",a dalej to już tylko hobby Następnie są głosy słuchaczy którzy rzucili z dnia na dzien. Gratulacje, ja nie potrafiłem. Oh, całe szczęście ze nie natknąłem sie na te audycje kilka miesięcy temu...może dalej kaszlałbym co rano jak stary gruźlik i se przyklejał plastry, żuł gumy..które nic nie pomagały.. Ten lekarz z tej audycji , może to zabrzmi mocno- ale uważam ze ma na sumieniu wielu ludzi którzy zrezygnują po jej usłyszeniu z zakupu e-fajek, nie będą potrafili przestać w inny sposób, a za kilka lat umrą na raka. Musi mieć facet odwagę wypowiadając takie negujące e-fajka opinie, szczególnie kiedy jak sam przyznaje nic nie jest jeszcze do końca zbadane...
__________________ Ostatnio edytowane przez bogdanor ; 20-02-2012 o 17:34 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Panowie nie musimy tutaj udowadniać sobie, że facet nic nie wie na temat e-papierosów. Niepotrzebnie zaśmiecamy temat. Piszcie lepiej do radia. Thaniell podał linka.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, dyskusje, e-palenie, media, radio |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |