| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Szukam dostawcy / sprzedawcy z półwyspu lub okolić. Jest ktoś taki na forum ? Najbliższy sklep mam prawie 80km (Gdynia) od domu, mogę zamówić online, ale w związku, że to mój pierwszy pecik chętnie zobaczę jak on wygląda i smakuje od takie szybkie szkolenie.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://forum.e-palarnia.pl/dostawcy/...dostawcow.html I w dziale dostawcy woj. pomorskie można przejrzeć. Ostatnio edytowane przez judge ; 18-01-2010 o 07:07 Powód: pod linkowanie :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Sklep z papierosami Mild widziałem w Pucku przy dworcu PKP - taki sklep z tytoniem. Można tam kupić e-papierosy Mild, liquidy Mild i wkłady. Co do obejrzenia i dotknięcia - to tak, ale posmakowanie kiepsko widzę. Cytat:
Tomba: nie piszemy postu po poście. Możesz edytować poprzedni i dopisać. Ostatnio edytowane przez tomba ; 18-01-2010 o 21:33 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, e-papierosy, forum, liquidy, mild, papierosy, pierwszy, sklep, sprzedawcy, wkłady |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/ogolna-dyskusja-o-e-paleniu/774-szukam-dostawcy-polwysep.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e papierosy puck - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 26-03-2012 21:17 | |