| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ewidentnie trzeba rozdzielić - stacjonarne (do ordynarnego jarania :P ) i "przenośne" ;-) Do kieszeni ego650 (tz mały volish ;-) ), do etui i na biurko - coś większego.
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Myślę, że kwestia rozbija się o konstrukcję kartomizera. On potrzebuje trochę czasu na ponowne nasiąknięcie -- jest czysto analogowy ![]() Podobnie jest z resztą ze zwykłym papierosem, zachłanne czytaj ordynarne ciągnięcię powoduje efekt tzw 'przeciągnięcia". Ja noszę ze sobą trzy egony, które zakraplam, no i buteleczkę. Nie używam gliceryny. Do roztworu bazowego dodaję trochę oleju eterycznego. Mało dymu ale kopie ostro. Można porównać do francuskich Gitane. ogr |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
jakiego kartomizera..? kartomizery śmierdzą ;-) (youtube: drugi poznański spot e-palaczy ;-) ) reaktywując wątek: dobre etui (niedługo test u mnie na blogu), a w nim (tym etuju) : zapasowa bateria (albo i dwie), butelka płynu, a w kieszeni: 2 x Tornado USB z atomizerami "T", ostatecznie z kartomizerami watkowymi LR. Użycie: jedna intensywna sesja (-naście machów, aż skopie nikotyna) i na biurko / do kieszeni, do następnej sesji - drugi fajek. 2 baterie 650 / 2 dni, + TaknkKartridży (ew. kartomizerów) - tyle, ile trzeba
__________________ |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Gwinty 510 w INDU (te osobno wkładane do głowicy i te razem z głowicą) są niedorobione i wymagają drobnej przeróbki aby umożliwić przepływ powietrza. Przeróbkę gwintu 510 warto zacząć od usunięcia części wewnętrznego gwintu na głębokość ~1 mm (wiertłem, skrobakiem) oraz pilniczkiem naciąć na krzyż rowki od czoła gwintu. Głębokość nacięć od czoła gwintu dobieramy doświadczalnie (nadpiłować trochę i sprawdzić) aby przepływ powietrza był optymalny dla użytkownika i zasysane powietrze nie gwizdało. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Troszke odswierze temacik, bo mam zamiar stworzyc projekt typu: akumulato ze Stara + dwa kabelki + wylacznik zalacznik/automatyczny + cos (o to wlasnie pytam ) i 3-4 osoby do palenia w koleczko , przy pifku czu tv jakis meczyk czy UFC. Aaaa... no i flacha... liquidu. ![]() Napiecie i gwint batki nie ma znaczenia, sie dostosuje, interasuje mnie tylko ato/karto/clero/tanko-mizer itp. co by wytrzymal .Czasy sie zmieniaja, towaru na rynku przybywa i doswiadczenia ordynarnych jaraczy tez .Pozdrawiam |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, 808d, baterie, cały, dse, dse901, dym, ego, indu, kartomizery, kartridż, model, opinia, pen, pierwszy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/ogolna-dyskusja-o-e-paleniu/917-faja-do-ordynarnego-jarania.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Faja do ordynarnego jarania :) [Archiwum] - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 25-11-2011 09:54 | |