| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Ogólna Dyskusja o E-paleniu porozmawiaj z innymi o e-paleniu, o elektronicznych papierosach, podziel się swoją historią o e-paleniu |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam ponownie... Wczoraj pisałam o zamówionym przezemnie e-healt'cie... No i doszedł dzisiaj... Tylko że wzięłam dwa buszki i już dymu nie robi? Zepsuty atomizer? czy nie do konca naladowana bateria? Co myslicie? Sorki ale naprawdę sie na tym nie znam ![]() Pozdrawiam ;-* |
|
| |||
| |||
|
pewnie bateria nie naladowana. Oni tylko troche laduja, trzeba naladowac do konca. Pozdrawiam
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dzięki spróbuje tak jak mówisz a jak nie to zrobie atomkowi kąpiel a jak to nie pomoże to zmienie na inny |
|
| |||
| |||
|
a jak nie, to zaraz wymien na nowy atomek w ramach gwarancji. A tak wogole to radze dokupic drugi atomizer, poniewaz one tak po mniej/w miesiącu siadają i kaput, nie zapalisz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
heh gdzieś to już słyszałam Ale dzięki za odpowiedz bo bym pewnie do rana siedziała i się zastanawiała co jest nie tak |
|
| |||
| |||
|
kazdy sie kiedys uczy ja tez milego pykania |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Aleksandris - tu sobie poczytaj opinie o Twoim papierosie: http://forum.e-palarnia.pl/sekcja-no...i-e-helth.html Wielka szkoda, że najpierw kupujecie, a potem czytacie (bądź nie) fora |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Tak już to czytałam... no coż... Nic tylko zbierać pieniążki na nowy... Pozdrawiam
|
|
| |||
| |||
|
kup sticka V3 albo janty eGo
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Wkońbcu kupiłem Ecisa 510 i jak na razie jestem zadowolony. A jeszcze jedno-może to komuś pomoże kto ma ten model-pasują kartomizery od Collinsa. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, atomek, atomizer, bateria, e-palarnia, ego, forum, health, janty, janty ego, kartomizery, kąpiel, m401, model, opinie, smak |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/ogolna-dyskusja-o-e-paleniu/955-zepsuty-porad-cie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| zepsuł się atomizer w e-papierosie - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 06-03-2012 21:20 | |