| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Opinie kupujących i dyskusja o dostawcach miejsce, w którym wymieniamy się spostrzeżeniami na temat sklepów, producentów, dostawców i sprzedawców |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Serdecznie polecam, wczoraj o godzinie 10 złożone zamówienie a dziś o 11 paczka była u mnie. Nic tylko z całego serca polecić!
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
U mnie zdeczka się opóźniło paczka przyszła po 2 dniach Polecam E-DYMA zakupki na pewno będę u nich robił.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
I kolejny raz wszystko ok
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
kupiłem dct. Kartomizer okazał się nieco ferelny. Co się dzieje? Wysłałem e-mail do sklepu z opisem działania kartka. Niewiele sobie obiecywałem ale tu spotkała mnie wielka niespodzianka. Otrzymałem zwrotnego e-maila, że e-dym wyśle mi nowego kartka. Dzisiaj mogę śmiało napisać. Takich dostawców warto zachwalać. Dostałem gratis nowy kartek. działa bez zastrzeżeń. COLOR="Blue"]Wielki plus dla sklepu e-dym.[/COLOR]Pozdrawiam //Quasimodo: Poprawiono kolor. Kolor czerwony zarezerwowany jest dla Ekipy FEP |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
A mógłbyś rozwinąć tą myśl ? co masz na myśli pisząc "tutaj" ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Znakomity, ekspresowy kontakt (dostawa jeszcze szybsza ), szybkie i bezbolesne rozpatrzenie reklamacji..podsumowując: bardzo dobry sklep.
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |