| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Opinie kupujących i dyskusja o dostawcach miejsce, w którym wymieniamy się spostrzeżeniami na temat sklepów, producentów, dostawców i sprzedawców |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam. Pierwszy raz zrobiłem zakupy w sklepie E-dym i muszę przyznać że jestem mile zaskoczony. Dostałem 10% rabatu (pierwszy zakup),towar był zgodny z zamówieniem,co raczej jest normą i dostałem mały gratisik,co coraz częściej też jest normą. Natomiast byłem kompletnie zaskoczony szybkością przesyłki-zamówiłem w poniedziałek a we wtorek doszła przesyłka. Nie wiem jak Oni to zrobili,znając usługi poczty. Myślę że będę stałym klientem. Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 14-04-2011 o 09:02 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
potwierdzam znakomity sklep szybkie przesyłki, świetne promocje i bezproblemowy kontakt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
dorzucę jeszcze trafne porady w doborze odpowiedniego zestawu lub akcesoriów, oraz uczciwość handlową (rzadko spotykane żeby sprzedawca odradzał zakup towaru), i niezły program lojalnościowy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a ja ich nie lubię bo mi w ramach przeprosin za opóźnienia (przelew gdzieś zaginął po drodze) dali niedobry liquid! :P Ale oprócz tego to bardzo rzetelna firma, która staje na najwyższym poziomie na płaszczyźnie tempa realizacji zamówień No i kadra dobrze przeszkolona - podołali moim stricte technicznym pytaniom |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
po raz kolejny wszystko ok przesyłka, kontakt, gratisy! Ostatnio edytowane przez marcinl ; 14-06-2011 o 16:20 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
zamawiałem 3 razy, pierwszy raz zestaw ego-t potem 2x w wyniku promocji nie moglem sie powstrzymać, pełen profesjonalizm w wyniku pomyłki otrzymałem baterie nie usb po jednym mailu otrzymałem usb zanim zdążyłem odesłać pomyloną . teraz mam od nich 4 e-papierosy 2xego-T B LR , 1x ego-T B , 1x ego-T A dymie 3 naraz z rożnymi smakami , ego-t A leży awaryjnie bo daje mniej dymu i trzeba mocniej zasysać Polecam firmę jak i EGO-T B LR |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
w pełni popieram, bardzo rzadko się mylą, a jeśli już to zawsze jest jakiś gratisik ponadto zawsze są w stanie odpowiedzieć na pytania a jeśli potrzebna jest jakaś konsultacja nie zdarzyło się żeby nie oddzwonili |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam! Bardzo ciekawe dostałem dwie baterie nie usb chociaż takie zamawiałem ale zanim to odkryłem po używałem obu a i nie chciało mi się bawić w reklamację napisałem do nich meila. Dostałem odpowiedź "jeśli jest pan zainteresowany to możemy dosłać ładowarkę na koszt firmy" Więc podejście profesjonalne... polecam ten sklep wszystkim i każdemu z osobna. Wprawdzie ładowarki jeszcze nie mam ale w końcu dziś dopiero odpisałem więc pewnie w przyszłym tygodniu dotrze
__________________ ![]() "Choć można zamienić argumenty na ciosy pałki, słowa zawsze zachowują swoją moc!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
To ja może dodam kroplę goryczy do tych superlatywów, nie jestem osobą zawistną ani niecierpliwą i nie chciałem od razu wypisywać czy się żalić ale sprawa zaszła za daleko. historia w skrócie: -zakupiłem baterie ego w okolicy 15.06, ok 18 były u mnie -baterie szlag trafił 1-po kilku godzinach użytkowania 2- po ponownym naładowaniu (aby uciąć spekulacje, atomizer użyłem na innych bateriach, ładowarka oryginalna do ego, sprawna na innych bateriach) -odesłałem baterie ok 21.06 i tu zaczynają się schody -brak odzewu, trudny kontakt, za każdym razem odpisywała mi inna osoba, podałem numer przesyłki itd. poczta mi potwierdziła odbiór ale sklep twierdził że paczka nie doszła -po trwającej ponad miesiąc batalii mailowej zgodzili się wysłać drugą baterię(pierwszą dostałem wcześniej ze względu na pomyłkę w zamówieniu i niema się do czego przyczepić bo zaraz po moim telefonie dosłali ego usb czyli ok 27.06) -czekam 2 tygodnie, piszę i znów że nie wiedzą o co chodzi i że moja paczka nie doszła(wcześniej twierdzili że już wszystko załatwione, oczywiście ponownie odpisywała mi inna osoba) -wreszcie nadszedł ten dzień, dzisiaj tj. 09.08 dotarła bateria którą miała być eGO 900 Oto co otrzymałem, używana bateria KGO!!! zdjęcia poniżej: ![]() Brudny gwint wewnętrzny i zewnętrzny, brud pod przyciskiem, zarysowana głowica, porysowany dół baterii,w kilku miejscach wytarte pozłacane wykończenie, odpryski na farbie. Początkowo od razu zadzwoniłem do biura e-dymu ale w każdym numerze odzywała się poczta głosowa. Już pomijam że to zupełnie różne baterie nie tylko w wyglądzie ale i napięciu pracy. Najbardziej uraził mnie fakt że bateria jest ewidentnie używana. Liczyłem że pomimo trudności z przesyłkami co jestem w stanie zrozumieć, trudnością kontaktu co przy kilku pracownikach może się przecież zdarzyć to jednak firma uważana i rekomendowana na forum zadba o takie nic nie znaczące szczegóły jak nowy i zgodny z zamówieniem produkt. Mam nadzieję że przedstawiciel sklepu skonfrontuje się z moją opinią na forum co być może pozwoli na sensowne rozwiązanie tej farsy. Pozdrawiam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
lipa, może zadzwonić i poprosić o rozmowę z szefem? manmar jest bardzo kontaktowy i można się z nim dogadać, lub jakoś wydobyć jego adres mailowy i opisać mu całą sprawę od początku do końca ze szczegółami? powodzenia Radziu! |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |