| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 828 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam wszystkich, juz na poczatku zaznacze ze poziom mojego obiektywizmu dotyczącego marki Phoenix jest dosc niski, z uwagi na to ze poniekąd uczestniczyłem w tworzeniu tych produktów - moja agencja reklamowa kreowala wizerunek i design Phoenixów. Jestem tez jednak e-palaczem od kilku miesięcy a od dwóch tygodni zaciągam Infinity i powiem tak; dla mnie jesli chodzi o wydajnosc, jakosc i cechy techniczne jest to dse801, ktorego wczesniej uzywalem. Jedyna roznica, ktora zauwazylem to jeszcze lzejsze - wg mojej subiektywnej opinii - zaciaganie. Dlatego z czystym sumieniem moge polecic tego Pena w aspekcie jego walorow uzytkowych ![]() Wygladu e-papierosow Phoenix nie wypada mi oceniac. Tworzac wizerunek marki, chcielismy zaproponowac nowoczesny i energiczny produkt z widocznym i jendoczesnie stosunkowo subtelnym brandingiem. Do Was nalezy ocena, czy ten wyglad przypadnie Wam do gustu - mam nadzieje ze tak |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam serdecznie, od niedawna uzywam Pena Infinity i z czystym sumieniem mog polecic go kazdemu. Poza tym ze wyglada bardzo ladnie i stylowo (ja akurat kupilam bialego ze srebrnym nadrukiem), pali się go swietnie - duuuzo dymu, leciutko się zaciaga. Szczególnie spodobal mi się ustnik, który w odroznieniu od wczesniej palonych przeze mnie e-papieroskow jest mieciutki i przyjeny w dotyku. W pudelku poza standardowymi rzeczami dostalam karte klubowa z numerkiem, obiecuja jakas promocje i znizki - zobaczymy jak to będzie ![]() Sama obsluga fachowa i szybka - kupowalam przez ich sklep internetowy, wczensiej dostalam kilka odpowiedzi na gg od Pani Kamili. Podsumowujac - polecam ![]() Monika |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| infinity, phoenix infinity |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |