| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 2063 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Masz jakies porownanie wydajnosci z kartomizerami do BFREE ? Ilosc liquidu w zakrapianiu podobna, a czy czas na ktory starcza rowniez zblizony, czy w tych atomizerach starcza na dluzej? W kartomizerach chyba sporo liquidu trace przy sporym ogrzaniu kartomizera - niewidoczne parowanie bez inhalowania dymu, przy roznujaniu kartomizera i gdy go odloze po kilku machach. Do batreii BFREE stosujesz przejsciowki z 901 na 510 ?
__________________ Ostatni analog 09-02-2010 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No ja lubię dawać często w płuco ![]() Kartomizer vs. wkład XL ? hmmm. no dałeś mi teraz do myślenia, przez Ciebie będę mia zajęcie przez weekend Wykonam dokładne testy porównawcze.Tak na szybkiego, kartomizery wypalam 3-4 dziennie, a wkład XL... moment, moment, wczoraj wypaliłem tylko 2. Tak do batki KR mam adapter 901>510
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Kartomizerow wypalam tak z 8 - tak wiec wszelkie informacje sa dla mnie cenne ![]() Pale sporo slabych i zerowych liquidow i to troche rozdmuchuje mi statystyke. Widze wyraznie, ze jesli sie "dosse" do kartomizera na kibelku i prawie caly czas jest goracy, to liquid znika z niego raczej szybciej, niz gdyby podsumowac chwile rzeczywistego palenia z wiekszymi odstepami (i stygnieciem).
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hehehe, płuca Ci zwiększą objętość kilkukrotnie ![]() Zgadza się, na kabelku liquid idzie jak woda w sedesie Duży plus wkładów XL to, że się nie nagrzewają jak kartomizery, całkiem inny komfort palenia.
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Jestem ciekaw jak dzialalby na kibelku em4 i przejsciowka na 510 z dpv9. Sam jestem zainteresowany kupnem tego atomizerka ale nie jestem pewien jak to bedzie smigac na tej batce. I zeby jeszcze byly te plaskie ustniki... ;-)
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@zibijz będzie działać i to bardzo dobrze, jeżeli nie szkoda Ci atomka i możesz palić jak lokomotywa. @krzysztofsf nie dokończyłem jeszcze testów, mam sporo na głowie, obiecuje, że na dniach zdam relacje.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Panowie to jest ta sama konstrukcja - tyle, ze dali kawalek wiecej "blachy" ![]() co do batek KR z adapterm i atomkiem 510 to najlepiej miec wasna stacje liquidowa - pali tyle ile wlejesz i ani kropli wiecej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
![]() Wkłady XL palę równie długo jak kartomizery, różnice są minimalne. Ale jest mały szkopuł, wkłady XL dobre są, jak są nowe, po kilku napełnieniach, watka traci swoje właściwości i robi się "korek". Wchodzi 5-8 kropli, trzeba kombinować igłą itp. Wymiana watki pomaga (ale się nagimnastykowałem aby odpowiednio dobrać proporcje). Pomimo tych "niedogodności" polubiłem wkłady XL. Dwa wkłady starczają mi na 4-6 godzin palenia (podobnie kartomizer). I co najważniejsze nie grzeją się jak kartomizery (strasznie mnie to denerwuje).
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel Ostatnio edytowane przez PXE ; 16-03-2010 o 20:59 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, ego |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/1202-xl-mega-atomizer-510-a.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Recenzje E-Papierosów - Strona 2 - E-Palarnia - Tematyczne forum o e-paleniu i elektronicznych papierosach | This thread | Refback | 25-06-2010 19:49 | |