| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 758 | ||||||||||||
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
nikt nie chce pisać to może sam coś opowiem o tym papierosku .Pale go od dwóch dni pierwsze wrażenie jest takie ze jest bardzo ładny przypomina analoga.Dużym plusem jest bateria naładowana fabrycznie wytrzymała 6 godz palenia .Co mi sie nie podoba to że napewno nie jest tak jak podaje producęt ze na jednym kartridzu można zaciągnac sie 80-120 razy nie liczylem ile ale napewno mniej kartridze mam orginalnie zalane sam jeszcze nie zalewałem. Jak coś sie bedzie działo z tym papieroskiem to wam napisze.Jeszcze jedno dymu jest sporo ale za duzo bierze powietrza przez takie małe dziurki czy mozna je zatykać palcami.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Pale dalej nic sie nie popsuło do tej pory tylko ludzie jak kupicie tego papierosa to kupcie wiadro liquidu bo zakraplam piec kropel az dołem wycieka a popale jak bym spalił dwa papierosy i sie dym zmniejsza i znowu jak zakrople to jest oki. Bateria cały czas trzyma super , kopci dobrze ale jak mokry po paru sztachah zmniejsza sie ilośc dymu.Czemu tacy znawcy jak Telesfor lub Wojan nie przetestują tej marki e-papierosów było by mi i wam latwiej.W instrukcji pisze ze ładowarka powinna sie palic na zielono jak bateria naładowana ale nigdy tak nie jest zawsze jest żółty. Jeszcze nie wiem czy polecić ten produkt bo zresztą nie mam porównania. Będe jeszcze pisał o tym e-pie tylko wam powiem ze mi sie spodobalo to e-palenie do analogów nie ciągnie a smak tego dymku niepowtarzalny . |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam e-papierosek pali sie nadal ,dalej tez ma bardzo duze potrzeby wzgledem kropelek,ale jak jest mokry to jest oki.Pisze bo dzis sie przytrafiło cos co trudno mi wytłumaczyc a mianowicie dwa razy dziś bateria sie sama załączyła raz jak zdjołem kardidz zeby zakroplić ,drugi raz sama skrecona w calego papieroska,no i teraz juz nie zostawie skreconego atomizera z baterią na noc bo różnie może być .Nie wiem wada tego papierosa sa własnie kardidze takie jakies proste bateria i atomizer wygladaja profesjonalnie.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
witam nie wiem jaki tam jest atomizer (chodzi o dziurki) napisz coś wiecęj zawsze będziesz mógł spróbowac stuningowac atomka metodą (PXE) czyli przytkac otwór papierem,tylko napisz ile masz otworów od strony gwintu ? pozdrawiam |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| rm1 109d, rm1 rm109d, rm109d |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |