| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 691 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
prawdopodobnie jest to ten sam model z tej samej fabryki tylko sprzedawany pod innym brandem... jakbyś wkleił zdjęcia lub linki do nich to było by mi łatwiej coś więcej napisać
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ELEKTRONICZNY PAPIEROS, papierosy, liquidy Warszawa, papierosy Wersja e-papierosa dla wyszukanych koneserów, długi, elegancki i niezapomniany efekt. Niecodzienny wariant nadający nawet codziennym chwilom „zapomnienia” exluzywnego charakteru. E-papieros Exclusive - poddaj się ich smakowi!!! Wymiar: 155 mm (długość) Długość działania (ilość wdechów): bateria: 400-500 razy Kartridż: 120-150 razy Elektroniczny papieros - E papieros - Sklep Mild Wymiar: 153 x 9 mm (długość x średnica) Długość działania (ilość wdechów) Bateria: 500 – 600 razy Kartridż: 250 – 300 razy Elegancki Elektroniczny papieros z ustnikiem, bardzo lekko się pali. Polecamy osobom palącym powyżej 20 papierosów dziennie. Przepraszam za brak zdjęć, ale mam już swoje lata i z komputerem nie jestem za pan brat dzięki za pomoc, pozdrawiam!Ps. zauważyłem, iż nicore jest dłuższy, przynajmniej z tego co podają. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
<offtop> zdjęcia dodajemy poprzez dodanie (fuj składnia) [ img ] przed link czyli np. mając link do obrazka: http://obrazek.pl/obrazek.jpg robimy coś takiego: Kod php: Pozdrówka Ostatnio edytowane przez judge ; 25-03-2010 o 21:39 Powód: :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Też mnie to zastanawiało od początku. Ale wydaje mi się, że MALY001 ma rację. Testowałem tylko Milda i mogę stwierdzić że e-papierosek wart jest swojej ceny. Więc Nicore pewnie też.
__________________ E-CIG TUBE - Elektroniczne Papierosy INFO Wideo artykuły, wideo poradniki, nowości... http://elektroniczne-papierosy.info |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zapewne macie rację. Ja mam jeden atomek od nicore. początkowo wydawało mi się, że lepiej dymi i oddaje smak, ale teraz nie widzę różnicy w działaniu i budowie. Oczywiście pasują batki od Milda. Ale ponieważ trzeba wszystkiego spróbować chciałbym kupić innego pena, nie za drogiego /i tak 25 lat wydawałem kasę na faje/. Może ktoś podpowie co jest kompatybilne z pen Milda. Ja próbowałem podłączyć atomek Milda do batki Poltiko, nie działało, inne wloty powietrza chociaż dało się to skręcić. Czytałem na tym forum, że odwrotnie można i działa ale tego nie sprawdzałem. Może ktoś ma jakieś doświadczenia!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
może zamiast pena jakieś mini.... albo micro... jak to stare przysłowie pszczół mówi: nie samymi penami człowiek żyje...
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Polecam Ci Milda mialem Nicore i mi padly po 14 dniach!!!!
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| mild m201, mild pen, mild pen m201, mildpen201, nicore pen, nicorem201 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |