| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja to bym chial tak jak na kibelku, ale z aku - 4,3V non stop przez powiedzmy 4 godziny - to byloby to - powiedzmy, ze przy wielkosci ego 650mAh - moze byc wydanie kubiczne |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Kupiłem ponad trzy tygodnie temu zestaw od kinga Wprawdzie zapłaciłem 360 zł, ale już mi się koszty zwróciły. Pali się świetnie, zestaw wypasiony, baterie (co dla mnie jako nałogowca od 35 lat ważne) trzymają średnio dwa dni. A wapuję bardzo często! Ostatnio edytowane przez judge ; 31-08-2010 o 22:40 Powód: link :) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ego |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
Podobne wątki | ||||
| Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni post / autor |
| Dyskusja eGo Kamikaze Bateria 1000mAh | Thaniell | Opinie, testy | 10 | 01-09-2010 18:37 |
| Ego Kamikaze problem z atomizerem | Gilbert1985 | Pytania i problemy | 14 | 21-08-2010 14:30 |
| Ego Kamikadze bateria 1000mAh - gdzie kupic | Ryncek | Archiwum | 2 | 20-07-2010 13:30 |
| Co kupić - eGo, Kamikaze... | Thaniell | Archiwum | 17 | 14-04-2010 20:57 |
| Najczęściej wyszukiwane frazy: |
| clearomizer colinss colinss age colinss age opinie czyszczenie atomizera dpv9 e dym e palarnia e palarnia forum e papieros forum e papieros opinie e papieros trendy opinie e papierosy forum e papierosy opinie e-palarnia e-palarnia forum e-papieros forum e-papieros opinie e-papierosy forum e-papierosy opinie ego kamikaze ego-t opinie elektroniczne papierosy opinie elektroniczny papieros forum elektroniczny papieros opinie elektryczny papieros opinie epalarnia epapieros forum epapieros opinie forum forum e papieros giantomizer glikol propylenowy inawera indulgence izopropanol kartomizer mild x6 mild x6 opinie najlepsze e papierosy najlepsze e-papierosy najlepszy e papieros najlepszy e-papieros papieros elektroniczny opinie papierosy elektroniczne opinie papierosy forum poltiko tankomizer volish volish ego 2 opinie |