| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 3063 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
hejka ja mam w posiadaniu i użytkowaniu kartomki od e-dymka i od trendy. z trendy nie jestem zadowolony. dymu mało, a po zakropleniu jeszcze mniej. oryginalne smaki menthol i marlboro zupełnie mi nie podchodzą. zakraplanie utrudnione - ciężko ściągnąć zatyczkę, e-dymek to prawie ideał. dymu duuuużo. zakraplanie to bajka - silikonowa zatyczka ściągana bez problemu. jedyny minusik to nieco płaski smak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja również używam kartów od e-dymka, na eGo śmigają aż miło, jest trochę problemów aby je rozebrać bo są klejone ale trochę cierpliwości i wszystko można ![]() Po napełnieniu dymią jak trza ale to zależy czym je napełnisz.
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
pxe te które ja nabyłem mają nie klejoną silikonową zaślepkę i nie ma żadnego problemu z jej wyciągnięciem. podobno w starszych dostawach były klejone. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zdecydowałem się na 3 CAMELE i 3 suche z e-dymka. Mam z DPV to sobie porównam.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
daj znać jak wychodzi porównanie
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dotarły wczoraj- czyli szybko. Z wyglądu się nie różnią (DPV i e-dymek). Niestety, zamówiłem sobie CAMELA zapomniawszy (czy też nie skojarzywszy), że to CAMEL od Boge, którego nie lubię. Ale mniejsza o smak. Z DPV brałem suche i zalewałem swoim liqu i na 12 miałem mocniejszego kopa niż tu z 18... Dymią tak samo, wyglądają identycznie! Rozszerzenie informacji: - kartek napełniony fabrycznie skończył mi się po 4 porankach (używam 18 mg tylko rano, ale za to bardzo intensywnie) - uważam to za dobry wynik: jakieś 8h bardzo intensywnego palenia w sumie, kopa jakbym nie czuł ale efekt w postaci przyjęcia dużej dawki niko był, gorsza sprawa z kartkiem suchym, bo mam wrażenie jakby nie przyjmował liquidu... Tak, DPV zalałem zgodnie z instrukcjami kapturkowego napełniania - w ilości około 3/4 silikonowego kapturka a do e-dymka nie chciało wejść nawet pół zatyczki... W dodatku opiłem się ze dwa razy liquidem a kartek wymaga "rozpalenia". Ogólne wrażenia jakbym używał regenerowanego (pranego) kartka. Wiem co piszę, bo prałem kartki To tyle...
__________________ ![]() Nic mnie nie przekona, bo ja kocham egona! Pomóż, wspomóż, dopomóż, wyjątku czuły Odpędzić tłumne armie reguły Ostatnio edytowane przez WuKwas ; 11-07-2010 o 10:26 Powód: rozszerzenie odpowiedzi |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Cóż, ja zdecydowanie wolę od DPV suche rzecz jasna. Na dodatek wolę typu DPV9 czyli z innym gwintem... Ale tam można zanabyć przejściówkę za parę groszy. Zatem chyba najlepszy dla mnie zestaw kartomek typu DPV9, przejściówka, bateria manualna od E-King Kamikaze |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Moja przygoda z e-paleniem kartomizerów z gwintem 510 zaczęła się zupełnie niedawno bo dopiero w piątek 16 Lipca, kiedy to na rynek wkroczył kolejny produkt z branży - myślę tu o marce VOLISH. Do testów otrzymałem jednego kartka i użytkując go zaledwie trzy dni muszę powiedzieć, że jestem zachwycony. Spytacie dlaczego ? Bo to kartki takie jak od e-dymka ! Na V3 ładnie skwierczą i sprawiają dużą przyjemność z e-palenia. W uzupełnieniu. Po tygodniowym użytkowaniu kartka 510 VOLISH (dymany bez skrupułów) nadal utrzymuje wysoką sprawność - co mnie bardzo cieszy. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez poli123 ; 23-07-2010 o 11:49 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam. Palę już chyba z 6 miesięcy kartomizery 510 od e-dymka. Ciekawi mnie jakim sposobem palicie go po 4 dni (są tutaj takie wpisy). Zalewam dosyć mocno, ale po dwóch dniach muszę wywalić bo już zajeżdża. Może ja za bardzo przeciągam. Wprawdzie siedzę ciągle przy komputerze i ciągnę z baterii USB dosyć intensywnie ale nie jaram tego jak wariat. 4 dni, sorry, ale chyba musiałbym strzelić najwyżej parę buchów dziennie. Może trzeba więcej tego lać, ale obawiam się, że mogę zaciapać wszystko dookoła |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, ego |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/opinie-testy/1777-kartomizery-510-a.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| kartomizer 510 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 23-03-2012 06:27 | |
| kartomizery 510 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 28-10-2011 20:42 | |