| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja zakochałem się w tych BIGach ![]() Korzystam z dwóch typu B, co ciekawe pierwszy kupiony strasznie lał, drugi kupiony po miesiacu już nie - nic z wkładami nie zmieniałem a on suchusieńki jak pieprz ![]() Typ A leży grzecznie i czeka na mój lepszy nastrój. M4N14K Typ B - ten był pierwszy to gruba rura szerokości baterii i dyży wkład Typ A - ten miał premierę później - to zwężany ku ustnikowi (jak osłonka eGo), z mniejszym wkładem. (tzw. "stożkowiec") //Q: pozwoliłem sobie Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 11-09-2010 o 18:10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Ps. A zgadnijcie, kto wymyślił i pierwszy raz użył nazwy "stożkowiec" w odniesieniu do A-Klasse? Odsyłam do Google ![]() ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
W moim przypadku mowa o B. Trzeci dzień palenia i zauważyłem wyraźne słabnięcie, tj dłużej mogę podgrzewać bez obawy smaku bobra. Rzecz naturalna mam nadzieję(tzw rozpalenie atomka)? Do poli123: Przeprowadzasz z nimi typowe zabiegi higieniczne? Sprzedawca rzekomo nic z nimi nie robi. Słabną tak samo jak 510? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Już od dawna z żadnymi atomkami nie robię nic poza podstawowymi zabiegami. Kąpiele i inne cuda były ale tylko w fazie testów. Teraz jeżeli coś mi słabnie, lub nie odczuwam satysfakcji - kosz i biorę następny. Trzy dni to troszkę za mało i atomek pewnie się dopiero rozrusza. Jeżeli już słabnie, to prawdopodobnie pływa w liquidzie. Wtedy też będzie troszkę słabszy. Przedmuchaj go a na noc odstawiaj w pozycji pionowej gwintem na górze, niech sobie spłynie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Przerobiłem troszkę za mało bigów ![]() Optymalny czas b. dobrego działania 510 to od 2-4 tygodni. Czasami dłużej, czasami krócej. Jeden z moich typu B osłabł po około miesiącu i wziąłem następny. Atomek B, Judge działa (z tego co mi wiadomo) dobrze juz ponad miesiąc. Nie ma reguły. Inna sprawa, że ja już troszkę jestem zblazowany i coś co w moim odczuciu już słabnie dla kogoś innego może być ok. Albo chmura jest porządna, albo kosz, dlatego zawsze mam coś w zapasie.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mój pierwszy Big to Joye. Planuje zakup kilku sztuk na dpv9. Moim zdaniem będzie to samo, oprócz ceny oczywiście. Jakie Wasze zdanie?
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
obudzę wątek: chyba znalazłem optymalne wypełnienie do kartridża typu "B" - tulejkowego. Jakoś tak ładnie pokroił mi się kartomizer eGo, że została cała watka. Gęsta, nietopliwa, nawet z wyżlobieniami w odpowiednich miejscach.. Od pół godziny mój, odpoczywający przez ostatni miesiąc w szufladzie, atom "B" przeżywa renesans. O "wieściach z placu boju" będę meldował w terminie późniejszym, ale zapowiada się obiecująco
__________________ Ostatnio edytowane przez scob ; 26-09-2010 o 20:14 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, ego |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |