| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 1357 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja w sprawie "bobra". Również doświadczyłem owego posmaku przy jeszcze w miarę pełnym wkładzie. Ale chyba znalazłem na niego metode. W momencie pierwszego wyczucia "bobra" zaciągam dwa razy mocno na wyłączonym sprzęcie, odczekuję chwilę i zaciągam już normalnie. Z tym że pierwsze zaciągniecie jest energiczniejsze a reszta już normalne. Posmak "bobra" znika na dłuższy czas ![]() W ten sposób prawie do końca udało mi się osuszyć wkłady |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Mozna prosic o kontynuacje testu? Porownywal ktos z BiG Peleona?
__________________ Ostatni analog 09-02-2010 Ostatnio edytowane przez krzysztofsf ; 03-08-2010 o 09:28 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Działa wyśmienicie, od tego czasu bober pokazał się może z 2 razy. Próbowałem jeszcze metody poli123-ego z obracaniem watki, ale więcej problemu sobie zrobiłem (watką się postrzępiła), chociaż muszę przyznać ze jakby dopracować metodę z obracaniem to watka wystarczy na dłużej. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja palę na tej jednej (od początku), z lekka odchudzonej. Choć może nie suszy do końca, dla mnie nie stanowi to problemu, gdyż prowadzę raczej siedząco-biurkowy tryb i mogę dolać w każdej chwili. Watka bardzo dobrze chłonie liquid i obracana jest raz na jakiś czas np 5-7 dni. U mnie wręcz w górnej części wkładu wytworzył się mini kielich z watki, ale w moim odczuciu lepiej opasa siateczkę atomka i pali się fajnie.Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Oczywiście podstawowa wada to zalewanie, ale jak wspominałem przy biurku to raczej nie stanowi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam szanowne ![]() A więc stało się.Najpierw pojawiło się w mojej kolekcji long Kamikaze,a póżniej doleciały do niego dwa atomki typu "B",czyli nasze Big(i). Zatankowałem to ustrojstwo do pełna,i po kilkunastu zaciągnięciach poznałem "smak Big bobra".Przycinałem oryginalną watkę,ale po dwóch sztachach skończyło się powodzią i znikomym dymieniem.Mając po ręką plaster rozwarstwionego Filtusa,dociąłem prostokącik składając go w "U" i tak zapakowałem w Big kartridż. Atomizer kopci naprawdę jak lokomotywa,i to już po niecałym dniu używania. Jak dla mnie,to chyba będę używał go najczęściej ze słabymi płynami,bo teraz po 6-7 dłuższych zaciągnięciach mam po prostu dosyć(palę 18-tki). Początek nie był łatwy,ale teraz jest to mój najlepiej dymiący sprzęcik ![]() Czekam z niecierpliwością na wersję "A" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja kupiłem Big'a od Volish'a z kartridżem (pustym, bez watki) oderwałem kawałek Sary, upchałem, napełniłem 2 ml liquidu i bucha jak.....Żadnych "bobrów" i "powodzi", dymu sporo. Jest dobrze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
znawcą jeszcze siebie określić nie mogę ale to chyba jest inny atomek niż ten: http://www.dpv9.pl/BIG_ATOMIZER_eGoRiVa_Typ_A-149.html więc mniemam że ten jest typu B z czy ktos już testował z Typem A ?? jestem ciekawy recenzji (nigdzie nie znalazłem) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
PS. Co do poprzedniego mojego postu, Big pomoczył , .....ale troszkę |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, ego |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |