|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Przesyłka z tym papieroskiem dotarła do mnie 28 maja 2009. Pięknie zapakowana paczka. Papieros estetyczny i ładny. Ustnik okrągły, zielony nieco prześwitujący, wkład przezroczysty owalny jak w Colinss jednak bez białego silikonu w dnie, dobrej jakości. Ustniki pasują do odpowiedników JOYE i COLINSS (ale jak się je pali to...później...muszę sprawdzić bo są milimetrowe różnice w długości) Pierwsze wrażenie: bateria chyba podciśnieniowa bo przy dmuchaniu w diodę nie świeci (litowo-jonowa). Dioda niebieska świecąca nieco inaczej...widać pierścień zewnętrzny o grubości 2mm (taka ciekawostka :wink: ). Bateria wielkości Colinss 115. Zaciąga się nieco ciężej niż akustyczne (Colinss 89/98/115 i JOYE 306/510) ale nadal lekko. Coś idealnego dla palaczy e-p nie lubiących bardzo lekkiego zaciągania. Dym na pierwszym kartridżu bardzo ładny. Bateria nie da się przykręcić do żadnego z moich modeli ( zatrzymuje się w połowie gwintu...) natomiast bateria 115 pasuje do Trendy, dała się przykręcić bez problemu...czy taka hybryda zadziała sprawdzę...Już sprawdziłam...atomizer Trendy świetnie działa z baterią Colinss 115 (akustyczna) czy lżej się zaciąga (?)...może troszeczkę... Wizualnie plecionka (siateczka) atomizera szeroka i gruba, wyglądem zbliżona do EVO. Papieros pali się bezgłośnie i na liquidach od Trendy daje dużo dymu. Liguidy przyszły Marlboro (miało być Tobacco ale nastąpiła pomyłka...i telefonicznie otrzymałam wyjaśnienie... plus za kontakt z klientem) i Vanilla High 18 mg...palę Marlboro. Dobry, tytoniowy, nie perfumowany nadmiernie, daje kopa i drapanie. Papieros dobrze oddaje smak tego liquidu. Rozładowałam pierwszą baterię i podłączyłam do ładowarki (USB + sieć), ciekawostka :arrow: nie wkręca się akumulatorka, jest na wcisk, wchodzi ciasno , ma gumowe ścianki. Pierwsze ładowanie zalecono 8 godzin, normalne ma trwać 3-4 godziny (wg instrukcji). Instrukcja mówi również, że po 15 zaciągnięciach pod rząd dioda zamruga przez 10 sekund. Jest funkcja samoczyszczenia po 1500 zaciągnięciach (światełko diody zaświeci przez 6 sekund). Po zakończeniu ma zgasnąć i papieros przejdzie w stan czuwania. Instrukcja z prawdziwego zdarzenia po polsku, z dobrej jakości ilustracjami. Tyle na wstępie w pierwszej godzinie palenia tego papieroska. Jest niezły ! Zdjęcia pochodzą ze strony sprzedawcy. ![]() Zdjęcia wkładów Trendy i Colinss, jednak po 2 pierwszych rozładowały mi się akumulatorki w aparacie więc nie mam lepszej jakości...widać różnice we wkładach a jeśli chodzi o model niebieski Trendy...do Joyów lub małych Colinssów, to trzeba chyba obciąć nóżki bo są za wysokie. Duże foty. - zielony to Trendy 208, czarny to Colinss 115. - porównanie kartridża Colinss 89/98/JOYE 306 (czarny) do Trendy (niebieski to odpowiednik małego Trendy 808)Atomizer Trendy 208 (własne fotki ) TRENDY - atomizer - Elektronika - Fotosik.pl (album )
__________________ ![]() DSE901,Evo,ColinsSPen,ColinsS98,ColinsS115,Joye306 ,Joye510,MP TECH mini,Stick V2, Mild M201Elegance. Ostatnio edytowane przez Tusia ; 28-08-2009 o 12:41 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Model w Przewodniku: Trendy 208 Ostatnio edytowane przez judge ; 26-06-2010 o 20:20 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| recenzja, tr 208, tr-208, tr208, trendy 208 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |